|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ali kdo ve, kdaj je drugi rok za prijavo na faks (1. letnik)?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Elvis ...od 22.8. do 1.9. 2006 poteka 2.krog ... ![]() Tle mas link za Univerzo v LJ, ce si to mislil ... Vec na ---> http://www.vpis.uni-lj.si/ (klikni "vprasanja") |
||
|
|
||
|
![]()
Zdravo!
ne vem če spada tale tema ravno sem, pa vseeno.... Kje bi lahko dobil nove pole za cpp??obcinske teste al kaj ze?? ![]() nujno rabim!!! tiste nove, ne vem mislem d so 2006 cist nove! please če kdo ve..karkoli, lahko tudi preko zasebnih sporocil... HVALA!!! |
|
|
|
||
|
![]()
Men so jih takrat kar v avtošoli dal...
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Namrec zdej zarad teh starih pol, ki so okol krozle, kar naprej menjavajo pole in bos tezko dobil aktualne. Imas pa na www.avtosole.com veliko uporabnih stvari, pa si mal preberi... lahko se tut testiras, sam mores placat. Na tem linku http://www.tecajcpp.com/cpp/ pa lahko zastonj poskusis resevat pole - so PRIBLIZNO taksne, kot so pol na CPP. Moj nasvet : ne zgubli cajta z iskanjem pol, ampak ta cajt raj enkrat preber knjigo in bos brez tezav resu CPP. Men je blo to cist zadost, da sm v prvo nardila, ker pole niso neka znanost, majo pa svoje fore, na kere odgovore mas vse v knjigi. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Moj instruktor tut ni mel aktualnih pol, imel je sam stare, tiste pa lahko resujes samo za vajo... Piflanje na pamet pa odpade v tem primeru ![]() Tko, da je cist verjetno, da jih njen instruktor res nima... Izpitni center v LJ se je mal zamislil ... |
||
|
|
||
|
![]()
Zanima me če se pri vpisu v podiplomc upošteva ocena diplome pri končni povprečni oceni, ki jo je potrebno vpisat ali ne? Vpišem samo povprečje al še računam oceno diplome poleg?
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Raje vprašaj v referatu. Vsaj pri nas je tako, da za vpis na ene smeri upoštevajo tidi oceno diplome, na enih pa le oceno izpitov.
|
|
|
|
||
|
![]()
kokr se spomnem so pr men obe zahtevali. vprasi na referatu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni so hoteli obe, ločeno.
|
|
|
Značke |
dobi, kdo, prevodi, roki |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:08.