|
||
|
![]()
Kaj pa to pomeni? A maš telesno hibo?
|
|
|
|
||
|
![]()
Nimam tak dobro ravnotežje kot drugi in malo počasnejšo motoriko.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj misliš da te motorika ustavlja v življenju?
|
|
|
|
||
|
![]()
Očitno ga ustavlja, če se še njegovi kolegi delajo norca iz tega.
|
|
|
|
||
|
![]()
Seveda ga bodo za***aval če pa ni samozavesten in se ne zna zase postavit. Mislim da bi se najraje pogreznil v zemljo in se skril pred problemi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem se že zdavnaj sprijaznil. Ne gledam več na njo kot problem. Pravi kolegi te sprejmejo takšnega, kot si. Nekatere kolege s katerimi bom danes zuanj poznam iz varstva na osnovni šoli. Eni pa so mi bili sošolci
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
sori, ni bilo mišljeno slabšalno ... le drugače je, če nek problem izpostavi najstnik ali pa nekdo malce starejši ... ker najstnik ima pač drugačne poglede in s tem drugačne izkušnje ... ljudje in otroci pa znajo biti hudobni ... to pa drži ... tudi mi na forumu, če ne poznamo vseh okoliščin ... |
||
|
|
||
|
![]()
Nisem povedal vse o sebi, ker nisem hotel biti drugače obravnavan.
|
|
|
|
||
|
![]()
saj te ne obravnavamo nič drugače ...
![]() ![]() je pa danes družba usmerjena v popolno telo, popoln avto, popolno kožo, popolno prehrano ... in morda del tvojih težav izhaja ravno iz tega ... punce hočejo ob sebi popolnega frajerja ... pa nisi ti pri tem kriv, le bolj se boš moral potruditi ... res je, da te pravi kolegi sprejmejo takega kot si, le "pravih" ljudi je danes čedalje manj ... in večina se sploh se ne sekira, če koga prizadanejo ... saj veš ... današnji slogan -- ker se cenim ... |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz najbolj cenim dobre kolege, kerim tudi pomagam, če imajo kakšne težave. Prav tako oni to počnejo, če mam jaz kakšen problem. Družba dobrih kolegov ti lahko zelo pomaga.
|
|
|
Značke |
kaj, moti, puncah, vas |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Muslimane v BIH moti božič | Knez | Svet | 21 | 03.01.2007 17:47 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:06.