|
||
|
![]()
Živjo.
Kupil sem rabljen prenosni disk in ga sformatiral. Disk je dalal normalno. Potem sem nanj naložil nekaj stvari in ga sklopil. Ko sem ga spet priklopil mi Windows javlja, da manjka ID naprave in da jo ne more prepoznat. No potem mi je nekako ratalo in sem ga spet sformatiral in dal pregledat za napake. Po formatiranju spet deluje normalno, dokler ga spet nisem naložil in sklopil, potem se je zgodba ponovila. Se komu sanja kaj bi blo narobe? Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
mal več podatkov bi blo fajn, pa še link prlep
|
|
|
|
||
|
![]()
Ob tako nizkih cenah si kupil rabljenega....
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Prodajalec bo pravi naslov. Al je napaka na disku, al pa tvoj PC ne razume zunanjih enot!
Pojdi v dodaj Hardware, pa če imaš XP ti bo mogoče zaznal zunanji disk in ga nastavil, če imaš Visto, boš moral mogoče naložiti še dreiverje, al pa ne. |
|
|
|
||
|
![]()
Imam Visto, disk pa je Hitachi 160 Gb. Kot sem reku ko je prazen dela, da se tudi nalagat na njega, ko je naloženo, ko ga sklopim pa se začne za***avat. Potem ga pa zazna in lahko ga samo sformatiram, to mi dovoli, drugega pa nič.
|
|
|
|
||
|
![]()
očitno boš postal expert v formatiranju...
ko sklopiš disk ali greš prek varnega izklopa ali samo potegneš kabel ven ? če samo potegneš kabel iz usb vtičnice si kandidat za ponovno formatiranje... pa včasih je dobro prikljaplat usb disk v isti usb vhod |
|
|
|
||
|
![]()
Mene predvsem zanima kaj to pomeni, da si ga "sklopil"? Mogoče je pa to napaka? Namreč s trdim diskom se marsikaj ne sme početi. Naprimer ne smeš ga metati po tleh, v vodo itd... Če pojasniš kaj je to "sklopil" ti bomo mogoče lahko pomagali.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sklopiti
sklopíti in sklópiti -im dov. (ȋ ọ̄) 1. s povezovalno napravo narediti, da je kaj skupaj, združeno: sklopiti cevi; sklopiti lokomotivo z vagonom ♦ elektr. sklopiti dva električna nihajna kroga 2. knjiž. zapreti: metulj je sklopil krila / sklopiti oči, usta / sklopiti mizo, posteljo, sedež zložiti, dati skupaj sklópljen -a -o: vagoni so sklopljeni; sklopljene veke ♦ obrt. sklopljeno okno dvojno okno, katerega krilna okvira se stikata Tanajboljš, da res sam razloži ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na zadnji strani je gumb, ki služi za vklop in izklop in s tem gumbom sem ga izključil ali ugasnil al kakorkoli že.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
disk, zunanji |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Predvajalnik DVD/DivX, ki podpira zunanji disk | ervin34 | Hi-Fi in elektronika | 6 | 15.10.2008 19:36 |
Bios Ali Hard Disk | pensa | Računalništvo in internet | 3 | 07.08.2008 08:56 |
Wd passport trdi disk in Windows Boot | pok | Računalništvo in internet | 2 | 09.04.2008 11:51 |
Zunanji disk in črka pogona | 3nity | Računalništvo in internet | 7 | 26.10.2007 17:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:46.