|
||
|
![]()
Ok sem opazil da Siol ponuja na novo Pando Pro. Ampak problem je da se meni isteče aktivacijska koda sele 10 meseca letos za Bitdefender. Zdaj pa šok.... Kje je datoteka z BitDefender-jem v servisnih straneh? Spet odlična poteza siola?
![]() Ne vem zakaj ste odmaknili BitDefenderja in dali ta zahtevnješi kos poloma. Spet odmikate boljše in dajete slabše. 1 GB rama priporočate za antivirus. A pa ste n***? Zahtevam Bitdefender datoteko!!! Kje je? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Bitdefender ima svojo uradno spletno stran na kateri dobiš program za inštalacijo...
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja ok sej ni to, ampak se mi zdi da nas ni potrebno tako hitro odslovit. Vasj počakte da na licence iztečejo pokvarjenci.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sej lohka pustiš d se ti licenca izteče pol pa daš gor Pando al pa kej drucga če ti ne diši
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Glede na neumnost, ki si jo je BD privoščil pred par tedni na 64 bit WIN OS je edino logično in pravilno, da je z njimi prekinjeno.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
bitdefender |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
BitDefender in Win7 | denys4 | Tehnična pomoč | 19 | 05.12.2009 13:14 |
BitDefender Internet Security 2009 | robida | Računalništvo in internet | 65 | 01.09.2009 13:07 |
BitDefender | jurijkr | Računalništvo in internet | 3 | 18.01.2009 21:11 |
BitDefender in varnostno opozorilo | ABC | Računalništvo in internet | 18 | 14.11.2007 19:53 |
bitdefender licenca-vprasanje | mckeky | Tehnična pomoč | 20 | 15.10.2007 21:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:54.