|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
V neki drugi temi sem jasno napisal ,da bo vedno več hd programov.Sicer na bakru mini hd ,a to ni bistveno. Bistveno je,da ti to vse skupaj ne bo nič koristilo če ne bodo zvišali sinhronizacij modemov. Vse lepo in prav,dokler boš televizijo spremljal samo na enem televizorju. Ko boš pa želel tako kot jaz hkrati uporabljati 3 televizorje z različnimi programi,takrat boš pa začel piti križev pot. Potem se boš pa spomnil mojega pisanja. Sd programi še nekako,a mini hd je pa zgodba hitro končana plus tega da ti v tem primeru ob obstoječih sinhronizacijah za internet ostane okroglo NIČ !! Aja pa ne vem,kje si videl da bi jaz pisal kakšne ekstra želje po programih ??? Zame so novitete omogočitev višjih sinhronizacij.Kakšen smisel ima max sinhronizacija linije npr 40Mb,če pa ni variante da ti nastavijo več kot na 18Mb. ??? O tem govorim. lp Cveto |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
V paket TopTrio HD bodo dodani vsi novi programi. S 1.4. bo vključeval tudi dodatek Eurosport HD. Odločitev glede ukinitve 3 programov iz paketa POP NON STOP je v rokah ponudnika programov Pro Plus. O umestitvi programov Pop Oto, Pop Kino in Pop Brio se še pogajamo. O Fox TV trenutno ni dodatnih informacij o umestitvi v shemo. Imamo širok nabor filmskih kanalov, tako da se razširitev na tem področju še ne predvideva. lp Mitja |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Torej, odhod k drugemu operaterju, če bomo želeli gledati FOX TV? |
||
|
|
||
|
![]()
Fox sploh ni filmski kanal BTW.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Se lahko drugače kaj več napiše o spremembi programskih paketov (kateri bodo sedaj na voljo). Sicer bo tako ali tako kmalu 6.3 a vseeno. |
||
|
|
||
|
![]()
Glej legendo in oznako NOVO: http://itm.siol.net/_m/media/_docs/s...a_SL414_04.pdf
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni osebno pa se te nove spremembe programske sheme za 2,5€ ne zdijo tako slabe, seveda če bom res lahko spremljal vse te programe, kljub temu, da nisem na optiki.
|
|
|
|
||
|
![]()
Hvala Tine1 sem prej gledal pa sploh nisem opazil.
Ja to tudi mene zanima kako bodo reševali stvari tam kjer HD ne bo možen. Tam bo verjetno treba pisat reklamacije. ![]() Vidim, da bodo prišli tudi HBO HD kanali. Upam, da zaradi tega tudi tam ne bo šla cena gor. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
bogati, eksplozivni, hd programi, mega, mega hd, programska shema, programsko, shemo, siol, siol tv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV in DODATKI | sladzan | SiOL TV | 21 | 28.02.2013 20:28 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 07:17 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 00:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:08.