|
||
|
![]()
Ej, jej. Sem vključil zadevo in mi ne dela mobitelov monitor...je blokiran.Fantje, lastno stran ste dodali v blokirane strani?! wtf?
Pa punci ne dela Facebook. Še kaj ne dela?! edit: sem našel, kje lahko strani dodam na white listo. No, na začetku bo malo moteče, ampak bo... mah....spletni filter sem moral izklopit...brskanje onemogočeno na normalnih straneh |
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp |
||
|
|
||
|
![]()
od win 7 ne uporabljam več antivuirusa. Ni potrebe po njem. Dovolj je to kar je vgrajeno v win.
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() Lp Jernej |
||
|
|
||
|
![]()
Spletni filter sem izklopil, saj je onemogočeno normalno delo z netom, tudi na straneg, ki so preverjeno varne, tako da boste morali še malo posodobit zadeve.
|
|
|
||
|
![]()
Ali bo varen splet za naročnike paketa Top trio Mega HD brezplačen tudi po 31.12.2014?
|
|
|
|
||
|
![]()
Cena: povezava do strani
Mesečna naročnina za naročnike mobilnih paketov in paketov, ki vključujejo širokopasovno storitev SiOL Internet znaša 2,99 eur z ddv. Storitev je brezplačna za pakete Top Trio, Top Trio HBO, Top Trio Mega HD, Top Trio Plus, Top Trio 1G ter Poslovni paket Internet. Mesečna naročnina za naročnike poslovnih paketov znaša 4,99 eur z ddv. Lp Jernej |
|
|
|
||
|
![]()
In sem diskriminacija tistih ki nimamo Toptrio paketov..
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Verjemi,da ne boš nič na slabšem,če tega ne boš vklopil,še prej prišparal boš na živcih,jaz tega ne vklopim za nobeno ceno,pa četudi mi plačajo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sej tudi sam nimam namena vklopit.. Sam za ostale ki bi a morejo plačat če nimajo Toptrio paketa.
|
|
|
![]() |
Značke |
splet, varen |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Varen dom | SiOL | Varen dom | 120 | 30.07.2020 06:49 |
Kul stvari, ki jih ponuja sirni splet | Smaug | Ostalo | 12 | 07.12.2008 12:27 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:08.