|
||
|
![]()
Načrtujem nakup rabljenega vozila renault laguna, dizel (120 km/6 prestav).
Slišal sem, da se vozila veliko kvarijo (turbina, pumpa, elektronika) pa me zanima če ima kdo kakšne izkušnje s tem vozilom. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz jo imam. Stara je dobro leto in nimam nobenih težav z njo. Sicer se prav nič ne spoznam na avtomobile in bi ugotovila, da je z njo nekaj narobe šele, ko bi se mi ustavila. Sicer pa tudi serviser na servisu mi ni rekel, da je karkoli narobe z njo.
Glede turbine pa mi je kolega, ki je strojnik, povedal da ni dobro motorja ugasniti takoj, ko se ustaviš. Mislim, da je rekel, da se morajo obrati znižati in potem obrneš ključ. Tako preprečiš, da se ti turbina zapacka. |
|
|
|
||
|
![]()
mislim da so bile tam 01 malo problematične te turbine, tako da če gledaš novejšo je avto kot avto...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Od kdaj ma pa Laguna "kljuc" in karkoli za "obracat"?
Tezave, ki jih opisujes zgoraj se ti pa lahko pojavijo pri vsaki znamki v danasnjih casih in tudi Laguna ni izjema. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
izgled je dober, res so bile turbine vsaj pri prejšnjih letnikih slabost (poznam nekaj priemrov)
|
|
|
|
||
|
![]()
ja, tudi jaz poznam nekaj primerov, pa vse so bile uvožene iz tujine, tko da če že kupuješ kupi vsaj slovensko
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
kupljena v Slo ![]() |
||
|
Značke |
laguna, nakup, renault |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:36.