|
||
|
![]()
Pozdravljeni. Kupujem avto, zato sprašujem (ker ne vem, kaj bi), kaj vi menite kakšen avto naj iščem. Nekje do 6000€, pomembno je, da ima majhno porabo (ja študentska leta niso ravno najbogatejše obdobje). Nekaj sem gledal alfo romeo 147, vendar baje da alfe niso znane ravno po majhni porabi. Če ima kdo kak nasvet, lepo prosim.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Poraba je najbolj odvisna od gibne prostornine, ne pa toliko proizvajalca.
|
|
|
|
||
|
![]()
Audi 100 2,5TDI
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
če me spomin ne vara je bil JTD med drugim tudi motor leta...
mi pa še zmeraj ni jasno zakaj ljudje kupujejo dizle ker porabijo manj, nobeden pa ne vidi koliko je dizel DRAŽJI. če ne delaš več kot 20k km sploh ne glej dizla, raje kupi bencinarja z več opreme |
|
|
|
||
|
![]()
Audi A3, Astra, Focus, Golf, Vectra, Octavia, Peugeot 406, Passat.......izbire k dreka.A je res tok težko avtonet pogledat?
Meni pa še vedno ni jasno, zakaj ljudje sveto verjamejo, da jim bo dizel manj kuril. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ce delas pretezno kratke relacije, je ucinkovitost dizla precej manjsa.
Ne glede na relacijo pa traja najmanj 6 let, da se ti v gorivu povrne razlika v ceni. |
|
|
|
||
|
![]()
Če kupuješ rabljenega ne :P ..drugače pa je avto za vozit, tisti ki naredijo po dva tisoč km na leto, naj kupujejo pande, lupote in ostala štirikolesna vozila s pomožnim motorjem...
|
|
|
|
||
|
![]()
Po Eurotaxu so dizl se vednoi proporcionalno drazji, najde se celo kakega, ki bolje drzi ceno. Ce si pa na cenkanju, je pa ipak vse mogoce. Rabljene dizla pa sam ipak ne bi nikdar kupoval. Predvsem zaradi turbine. Dizla brez turbine pa moji mozgani ze avtomatsko odfiltrirajo in ga sploh nisem sposoben uvideti.
|
|
|
Značke |
avto, kupujem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
kateri avto vozite oz. (za mlajše) kateri avto vozijo vaši starši? | *carpe_diem* | Spemerski kotiček | 131 | 11.02.2009 09:51 |
Ugani avto | Mute | Prosti čas in igre | 68 | 11.11.2007 17:38 |
Avto do 2.000€ | m1h4 | Avtomobilizem | 0 | 17.06.2007 13:15 |
moj prvi avto... | Neyka | Avtomobilizem | 51 | 25.01.2007 10:38 |
Kupujem avto ... (nasveti) | hellraiser9 | Avtomobilizem | 28 | 28.08.2006 16:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:25.