|
SiOL PlaC SiOL PlaC je najenostavnejši način za shranjevanje in izmenjavo glasbe, fotografij, videoposnetkov in ostalih datotek, ki jih kadarkoli lahko delite ali menjate s svojo družino, prijatelji in znanci. Svoje medijske datoteke lahko gledate in poslušate v spletnem brskalniku – kjerkoli in kadarkoli. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni !!!
Imam težavo ne morem se vpisati v siol plac in to po tem ko sem se registriral v moj siol sedaj ko se vpišem v moj siol in hočem iti v siol plac mi napiše ...(Ni mogoče preveriti vaših podatkov za dostop do interneta. To pomeni, da se ob registraciji SiOL PlaC računa uporabniško ime (za dostop do interneta) ni povezalo z SiOL PlaC računom. )če pa hočem priti do siol placa preko programa plac disk pa ni problema .. HVALA za Odgovor in LP EMIL |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo.
Mi lahko pošlješ uporabniške podatke na zasebno? |
|
|
|
||
|
![]()
A bo jaz dobil kakšen odgovor od koga li ne ????
|
|
|
|
||
|
![]()
Imaš ZS.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če hočete hitro pomoč je najbolše da kar napišete adminom ZS, tako da se ne razburjat
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V tem primeru sem jst malo zaspal
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz imam težave s prijavo. Enostavno napiše:
Povezava s strežnikom spodletela. Preverite vašo povezavo z internetom. . . . . 5 min later - posvetilo se mi je da je firewall. In, res je. Kateri rule moram popraviti, da bo delovalo? Imam siolov bitdefender. Verjetno gre za explorer.exe. Kako mora bit nastavljen? (glej priponko) |
|
|
|
||
|
![]()
Drži kar si napisal.
Odpri BitDefender, napredni pogled. Izberi pravila in desno spodaj "Napredno". Na levi strani išči explorer.exe (jih je več). Eden izmed teh ima v skrajno desnem stolpcu oznako Zavrni. Dvoklikni na vrstico in spremenil na "Dovoli". |
|
|
|
||
|
![]()
Hm, ja. Ali lahko dam explorerju vsa pooblastila za vsa vrata na kateri koli IP? A je to v redu
![]() Ja, sedaj dela. tnx. |
|
|
|
||
|
![]()
S tem, ko si označil dovoli, si dovolil (samo) SiOL PlaCu da se povezuje preko explorerja.
Če malo pogledaš pod napredno boš našel več vrstic z explorerjem in zraven oznako dovoli, kar pa ne pomeni, da bo BitDefender dovolil vsa dejanja explorerju in na vseh vratih. |
|
|
![]() |
Značke |
moj, plac, registritriranju, siol, težava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol Plac | sportlife | O storitvah | 1 | 31.10.2008 19:09 |
Siol plac | lujko | O storitvah | 0 | 01.10.2008 09:04 |
SiOL PlaC | Forenzik | SiOL PlaC | 21 | 26.07.2008 15:43 |
SiOL PlaC 1 GB - brezplačno za vse naročnike SiOL interneta. | admin | SiOL PlaC | 0 | 19.06.2008 11:22 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:54.