|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
posredujte mi uporabniško ime in kontaktno številko na ZS, da preverimo. Lep pozdrav Sašo |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če takrat samo zamenjate kanal se zvok ponovno pojavi?
lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]()
@080 Tehnična pomoč V čem je fora, da pri časovnem zamiku prideš do izbire, ki jo želiš gledati in takrat ko bi moral pritisniti predvajaj vse skupaj zamrzne. BOX sicer registrira pritiske na daljincu, kar se vidi po utripanju lučke na njem ampak vse skupaj prav nič ne pomaga,reši ga le izklop iz napetosti, danes zvečer že 6x. Prej se to ni dogajalo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
posredujte mi uporabniško ime in kontaktno številko na ZS, da preverimo. Lep pozdrav Nina |
||
|
|
||
|
![]()
Naredil totalni reset BOX-a in sedaj trenutno dela ok.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me ta akcija toptrio paketov. Ali kdo ve ali lahko pri teh paketih še vedno uporabljaš sagem oziroma sagem/siol box kombinacijo (imamo več tv-jev) ? Hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
Lahko, edino pazi da bodo za Sagema porti pravilno nastavljeni na video.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:49.