|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
na ZS mi, prosim, sporočite vaše uporabniško ime in MAC naslov BOXa, če jih imate na priključku več, in preveril bom njegovo delovanje. LP Sandi |
||
|
|
||
|
![]()
hvala za hitro resitev problema.
Dela ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ima se kdo tezave z rednim sesuvanjem boxa 8200 (box z diskom)? Firmware je iz oktobra 2017. Drugi box (model 7700) deluje v redu.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ponastavitev diska (formatiranje) ni pomagala, bom poskusil se z napajalnikom. Hvala za idejo!
|
|
|
|
||
|
![]()
@ tehnična pomoč
pod napajalnik ste mislili seveda električni kabel ki gre v vtičnico ali napajalni del v samem boxu, ker meni ga tudi konstantno sesuva,včasih že kar na začetku včasih pa po par urah. |
|
|
|
||
|
![]()
Danes dobili nadomestni box. Ne kaže trenutne oddaje, ne kaže oddaj za naprej. Prikaže zgolj program. Je kaj v nastavitvah ali....?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP, Uroš |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP, Uroš |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:17.