|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Naj dajo tut na Sageme to! Kaj je tak problem? Ju3 starta Cinemax, ID!
|
|
|
|
||
|
![]()
cinemax jutri še ne bo štartal pr nas http://www.mportal.com.hr/jumpto.asp...cat=54&id=3984
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ja, pa bo kmalu, sicer pa nevem zakaj zagovarjas te lenobe. Vsaj napisi, da se strinjas. Itak nisem mislo da bo dans, ampak da vsaj zacno razmisljat o tem. Pa itak nebo nic. Zdaj ko so me na limanice dobili, in sem vzel sagema na 2 leti, in ko sem kolebal je glih prisla ponudba za nov stb. In sedaj, rep med noge. Slika je obupna, hd kanalov ni, novih tut ne, t2 pa pridno dodaja kanale. Fino. Vi pa vasa zvestoba, poserjem se nanj!
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz vas ne razumem. Če imate možnost, da grete drugam potem pejte. Glede na vaše nezadovoljstvo tudi plačilo sagema ne bi smel biti problem.
Jaz nimam druge možnosti in tudi nisem ravno zadovoljen s TV shemo (z delovanjem sem zadovoljen), a če bi bil tako nezadovoljen bi sigurno plačal sagema in odšel. |
|
|
|
||
|
![]()
Joj ful novih kanalov so dali!!! Super!!! Končno!!! Kaj nas imajo za norce,adijo pamet!!
|
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:54.