|
Potovanja potovanja, izleti, nasveti, potopisi ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
hey vsem...
uglavnem mam en problem.... in namreč to je.... kupljeno mam karto za avstralijo in sicer od 2.6.2010 do 14.7.2010 za ceno 730 eurov.... res je cena zelo ugodna zato upam da bi jo kdo kupil od mene, ker namreč jaz ne morem potovati.... na airasia so mi rekli da se mi najbolj splača karto prodati nekomu, saj se ime lahko še vedno zamenja ali pa da karto prestavim za kakšen drug datum in destinacijo.... ampak meni bi najbolj ustrezalo da najdem nekoga, ki bi rad potoval namesto mene in bi mu karto enostavno prodala.... upam, da se bo našel kakšen kupec in bi mi rešil to zapleteno situacijo.... hvala že vnaprej vsem in nadejam se pozitivnih odgovorov.... pozdrav od Dominike ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Za daljše potovanje v novembru - z jadrnico preko Atlantika do Karibskih otokov potrebujemo avanturista/ko, ki je pripravljen/a ekipi 3x na dan postreči pester raznolik obrok. Kot plačilo obljubljamo nepozabno robinzonsko doživetje (hrana in nočitev sta vklučeni). Več informacij na 051 789 081
|
|
|
|
||
|
![]()
lp
mene zanima, kako bi se dalo najceneje priti v grčijo, v mesto volos. Mogoče nekam najprej z vlakom, in nato prestop? znajti v grčiji se je menda grozno, ni prav velik znakov spremenjenih v latinico, sem slišal. hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo,
s fantom iščeva družbo vsaj dveh smučarjev (lahko tudi več) za smučanje v Franciji v terminu od 11.-18.12.2010. LES ORRES 7 nočitev, 6 smučarskih kart nastanitev 20 m od smučišča sauna, bazen VSE TO LE ZA 100 EUR od predpostavki, da smo v apartmaju vsaj 4. Prevoz z avtom, stroški se delijo. javite čim prej. nancy |
|
|
|
||
|
![]()
Ima kdo kakšno informacijo če oziroma ali kakšna avtobusna podjetja vozijo v Ukrajino?
|
|
|
|
||
|
![]()
Hey. zanima me, če gre kdo 3.3. do letališča do Munchena in nazaj 18. 3. . Midva greva ta datum pa rabimo kandidate za prevoz ( vsaj 6 vse skupaj).
Javite se, če je kdo zainteresiran. |
|
|
|
||
|
![]()
Če ne znaš cirilice oz njihove pisave, se boš v grčiji težko znašel zato ti priporočam, da se naučiš njihovo pisavo. Kljub vsem težavam glede jezika, pa sem prepotoval celo celinsko Grčijo in celoten Peloponez. Kjer je volja je tudi pot.
|
|
|
|
||
|
![]()
Živjo!
S kolegom načrtujeva potovanje po SV ZDA (t.j. New York, Philadelphia, Washington, Cleveland, Chicago, Traunik ![]() The more, the marrier!!! ![]() Miha |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo,
iščem sopotnico/ka za 14-dnevni dopust po karibskih otokih ali dopus v srednje/južni ameriki. Timing: JULIJ 2011. V kolikor si zainteresiran/a me pokliči na: 051/355-222. Andreja |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
ima kdo izkušnje z agencijo LHBC Marketing, ki promovira najem apartmajev kluba R.C.I.? Hvala za odgovor lp, antonio |
|
|
Značke |
iran, iščem, kompas, narava, nasveti, obramba, offroad, opozorila, popotnike, potopisi, psi, raid, razočaranje, rekreacija, sopotnik, sopotnike, tajska, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja: iščem, kje se kupi, ima kdo, pozna kdo ... | Sebbi | Prosti čas in igre | 141 | 09.03.2013 10:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:39.