|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Zakaj ni mogoče pri vas? Če pri A1 gre?
|
|
|
|
||
|
![]()
Te informacije žal nimam.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim pa se to lahko kaj predlaga, da se bi zadeva uvedla? Ker zgleda da je to edina resitev za nas bolj oddaljene od central in ker optike nikoli nebo zaradi terena.
https://www.youtube.com/watch?v=kMmU...&feature=share |
|
|
|
||
|
![]()
Vsekakor. Vaš predlog sem predal naprej svojim nadrejenim.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Se strinjam....
|
|
|
|
||
|
![]()
Potem pa prosim ce nas obvestite kaj pravijo nadrejeni?
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi mene bi zanimal tale potencialni hibrid. Sedaj sem kratek čas na A1 LTE hibridu in po začetnem navdušenju bi raje prešel na Telekom. Zdi se mi, da bazne postaje niso tako zabasane kot pri A1 kjer gor obešajo še Hot in je vsak dan slabše. Ob večerih je zadeva isto hitra kot brez LTE podpore. Ob pri možnosti takoj preklopim. Lokacija Slovenska Bistrica.
Lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP, Mojca |
||
|
|
||
|
![]()
@Markec vendar pazi, telekom uporablja LTE za internet in fiksno linijo za tv. Ne tako kot A1 ki uporablja za dopolnjevanje fiksne linije LTE.
|
|
|
![]() |
Značke |
hibridni, lte, modem, xdsl |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol modem in dva WIFI ruterja | Butec123 | Tehnična pomoč | 9 | 26.12.2016 21:33 |
VDSL modem zamrze vsakih nekaj tednov | mk607192 | O storitvah | 1 | 15.12.2014 21:10 |
Modem Gennet Oxygen problemi | Primoz78 | Tehnična pomoč | 11 | 18.08.2013 22:46 |
Siol modem nastavitev kot modem | rambo013 | Tehnična pomoč | 4 | 30.06.2010 20:23 |
ADSL modem "crknil" | cricket | Tehnična pomoč | 10 | 23.06.2008 22:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:55.