|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Vceraj so mi prisli priklopit adsl in v pogodbi imam napisano hitrost 4M na testih pa mi ne gre vec ko 900kb/s. Zanima me kako dolgo rabijo da vklopijo pravi paket oziroma ce je prislo do napake? LP Vito |
|
|
|
||
|
![]()
Ne razumem, kaj ti ni prav
![]() To je približna brzina za 8mbit. |
|
|
|
||
|
![]()
Tocno Tak
|
|
|
|
||
|
![]()
moje vprašanje na to temo je pa naslednje... meni so pa danes prišli zamenjat modem, opravil sem tudi registracijo na siolovih straneh, zanime me pa naslednje : koliko časa rabi telekom da preklopi na višjo hitrost?...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Jaz imam paket 1/1 in je brzina cca 1150/1150 Pokliči na siol naj sporočijo telekomu da te niso postavili na pravo hitrost, ali pa kontaktiraj storža preko osebnih sporočil, da on javi ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Morda gledas na DU metru hitrost? Pa preveri enote..morda je tistih 900kb/s v resnici 900KB/s kar bi znalo biti ok. Ce se prav spomnim DU meter kaze dvojno vrednost ce nimas prav nastavljeno.
Seveda pa je mozno da imas nastavljeno na privzetih 1M, pa so ti pozabili nastavit pravi paket. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Mal se pomiri bučko |
||
|
|
||
|
![]()
bobi
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne gledal sem na različnih speedtest-ih zgleda da res na zacetku priklopijo osnovni paket. Zgoraj je omenil 3 dni meni so priklopli sele vceraj tak da bom videl kaj bo!
|
|
|
|
||
|
![]()
ETO.
ZDEJ NEJ MI PA EN ODGOVORI NA TALE UPRAŠANJE!! KAKO LAHKO PRI POVEZAVI 10 Mb/s DOWNLOAD DELUJE NA 150 kb/s. PA NE SAMO DOWNLOAD, VSA POVEZAVA JE OMEJENA NA TO HITROST!!! MI LAHKO ŠE KDO POVE, PRI KATERI HITROSTI BI MOGLE BIT POVEZAVA 150 kb/s, TER KATERA HITROST BI MOGLA BIT PRI 10Mb/s!!! ODGOVOR ČIMPREJ!!!! |
|
|
![]() |
Značke |
hitrost, premala |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:40.