|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Verjetno, ker na optiki so v HD.
|
|
|
|
||
|
![]()
NEO maš v nastavitvah SD/HD/4K torej ti prikazuje izbrano kakovost in ne podvojene kanale torej 2x vsazga...
|
|
|
|
||
|
![]()
Ti ne pomaga ta nastavitev, če dejansko ne omogočijo HD verzije na bakru.
|
|
|
|
||
|
![]()
Imam nastavljeno hd, sej ene hd programe vidim, tko da ni to. Zna biti hd samo na optiki, me zanima pa zakaj, če lahko spremljam druge hd programe bi lahko tudi te, vsaj v promocijskem terminu. Dvomim da imajo prevelik pretok, da ne bi šlo prek vdsl, ali pač?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sem na VDSL in imam programe v HD. Paket modri
|
|
|
|
||
|
![]()
js tut na optik pa mam v SD, edino ta ArenaEsports je v HD, Arena 1 in 2 pa sta SD, ne vem zakaj
aja na boxu k snema sm... |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam baker pa imam vse programe v HD že od začetka
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem jim poslal še na e-pošto, sem spraševal prek socialnega omrežja pa so mi dejali naj povprašam in pošljem up. ime da preverijo.
Na BoxS so vidni tudi HD, tako da... Bom sporočil kaj in kako... |
|
|
![]() |
Značke |
arena, shemi, sport, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Katere programe pogrešate na Siol tv? | joze | SiOL TV | 6942 | 28.09.2020 07:15 |
Programi Sport Kluba trenutno niso na voljo | SiOL | SiOL TV | 1001 | 09.02.2014 02:06 |
V programski shemi SiOL TV bo v letu 2014 na voljo šest programov Sport Klub | SiOL | SiOL TV | 245 | 14.01.2014 17:32 |
Katere programe pogrešate na digitalni kabelski TV (DVB-C)? | navi1 | SiOL TV | 16 | 06.02.2011 21:26 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:49.