|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ospica, jaz pa zares ne razumem vprasanja. Zakaj bi se nekdo spreminjal zaradi tistega, ki ti je ze itak dal brco v rit?
![]() Ce pa si s prosnjami in obljubami zelis povrniti naklonjenost osebe, ki te je dala ne cevelj, se mi pa zdi nesmiselno. Ce se sploh lahko kdo spremeni, je to dolg proces, ki se meri z desetletji. Ti pa potrebujes hitro spremembo, ki pa je nemogoca. Ce bi bila mogoca bi se ze preje spremenila, tako da do tiste brce v rit sploh ne bi prislo. ![]() Torej - ne verjamem v spremembe cez noc. To so le prazne obljube, nasedajo jim pa samo naivci. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ko imaš nekoga rad in se z njim izstovetiš, imaš rad njegove poglede na svet/stvari/dogodke, je normalno da do neke mere spoštuješ njegovo mnenje. Seveda ni nihče popoln in vsak bi se rad spremenil na bolje. In če ti nekdo, ki ga imaš rad in ga spoštuješ, v afektu nesporazuma, iskreno našteje vse tvoje napake, jih boš verjetno vzel z vso resnostjo in jih boš premislil. Tudi, če jih nemudoma ne želiš spremenit, jih boš s časoma podzavestno spremenil. Seveda se lahko tudi zavestno spremeniš. A zakaj? Zato ker so prelomnice v življenju najboljši čas za spremembo osebnosti. Če želiš nehat kadit, je najbolje da to storiš ko se seliš ali, ko nehaš razmerje. Takrat si najbolj dovzeten za spremembe. Ker, kjer je ena sprememba, se jih lahko naseli več. Nekatere celo prikrito. To je dejstvo. Ob vsakem končanem razmerju se vsak človek spremeni. Tudi to je dejstvo.. Kako, je pa čisto odvisno od njega. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
sem to kdo sem popravit napake že, ampak spremenit svoje živlenje in vse ostalo nikakor |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V prvi zvezi, ki je trajala 1 leto in pol sm se morala neprestano prilagajat in podrejat..Ampak sm to opazila šele, ko je blo že zelo hudo..Prej sm bla tko zaljubljena, da nism vidla nikjer nobene napake..Zdej pa se sprašujem, kaj sem delala z njim tolko časa...In ne bom se več spreminjala zaradi drugih, kr mam načelo: Če te kaj moti, se ne ubadaj z mano!!
![]() |
|
|
Značke |
ljubezni, spremeniti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Za Doxi | solsikke | Kultura in literarni kotiček | 417 | 20.01.2014 11:27 |
Vida Petrovčič odstranjena zaradi Bajuka | Mad Gandhi | Slovenija | 8 | 19.11.2006 11:08 |
Govorica ljubezni | spartan | Ljubezen in spolnost | 63 | 16.10.2006 23:27 |
prekleto 7 leto ljubezni | veska | Ljubezen in spolnost | 33 | 19.08.2006 18:03 |
GLEJTE, da boste pazljivi na cesti zaradi radarjev.... | Bernie | Avtomobilizem | 5 | 17.05.2006 11:45 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:16.