|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Je poezija priročna, zares
sploh, če sremežljiv si in ne hodiš na ples v varni samoti dekličem pihaš na dušo a če jih v živo ne jagaš, še pred uspehom zgniješ pod rušo ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
z besedami na hitro začaral ![]() poslušaj Mowglija, kar pravi, on šarmer je čist' tapravi ![]() meni pa danes rimat ne gre... raje od vaju čakam jaz ŠE! |
||
|
|
||
|
![]()
Ti le čakaj Lenčka ti,
da po pošti prihiti, rime sreče in ljubezni, ki prav vsaka jih želi v pesti. Ampak to so le besede, važna so dejanja, ki rešijo vsa stanja. Zato predpasnik bom oblekel in potico ti kar spekel, na konc zavijem ti še kos oreha, da se rešim tega greha !! |
|
|
|
||
|
![]()
Fertuh, mletje in pečica
to zdaj moška je pravica vse storili bi ta hip za privlačno okroglo žensko rit A za šankom druga pesem ko po vrsti pire nesem tam sem glavni, oh in sploh se s sopivci kregam, k'er doma je večji Boh ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
končno doumela sem skrivnost tega sveta -
zakaj pivo je boljše v gostilni, kakor doma |
|
|
|
||
|
![]()
...zakaj te vedno znova boža
roka od katere je plava tvoja koža vsaka druga stopnica press |
|
|
|
||
|
![]()
(vrhunec leta
se obeta, vse več in več nas je preč od omame rime prave...) "ko se voli, ta se tuče", tak ta svet se še vedno suče... zato, pravljubi, ne zameri, če pretepam te prav zmeri... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ti kar mlati, tolci, butaj
praskaj, brcaj in klofutaj da vsaj vem, da je ogenj v tebi ti moj "nežni" ženski zmaj ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sem čarovnica mlada
in nagajam ti rada! pa zakaj, pa zato, ker te ljubim močno! (Svetlana Makarovič ![]() polomim ti rebra vsa (saj sva strastna oba), iztisnem ti zrak ves iz pljuč (saj vem, zdaj si že fuč), od mene te bo še pobralo... (daj, no, daj zdrži še malo!) ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na, pa me je že na začetku minilo
ko je dekle mačjo gospo omenilo ah, ljubi kadilci in ostali zakaj? zakaj, se tako je obrnilo? Pa tako bila je Lenčka mila ko lomljenje kosti je obljubila kolaps pljuč in plavo oko ah, kako je lepo, ko cmokaš strastno ![]() Ampak z mačkami vse se neha! da pa konec ni časa in pride nov dan trenutno edina mi je uteha |
|
|
Značke |
, niso, rime, spljoh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:15.