|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
zanima me, če poleg zobnih krtačk ter zobne paste ter nitke uporabljate še kakšno drugo stvar za čiščenje zob? Kakšno tekočina za spiranje?
|
|
|
|
||
|
![]()
Zobno prho in kapljice za dlesni. Nitke pa ne.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ker imam težave z dlesnimi, je moj stalni spremljevalec ustna voda dokmann parodent. Nagravžnega okusa, a zares pomaga.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Drugače pa še Gengigel... če imaš razdražene in vnete dlesni, nimaš bolšega ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
jz uporabljam najboljse kar je:
* aquafresh whitening zobna pasta, * aquafresh zobna scetka - una ka ma se za jezk cistit - ta scetka ma namrec ful trde in obstojne scetine, kar je dobro. * zobna nitka... (nimam nobenih tezav z dlesnimi in zobmi... razn kariesa ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() verjetno premalo časa drgneš po zobeh ko jih umivaš ... poskusi posvetiti čiščenju več časa ... odkar po nasvetu frenda dlje časa masiram in ščetkam zobe nimam večjih težav z zobovjem ... a uporabljate tiste male krtačke ki se uporabljajo za ščetkanje med zobni namesto nitke? |
||
|
|
||
|
![]()
stomatologe na faxu ucijo, da bohnedej uporablat whitening pasto, ker ma ne-vem-tocno-kaj notr, ki zobem prej skoduje kot koristi...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
problem je da vcasih kaksn dan spustim... al pa kaksn tedn, ce sm v kaki depresiji ![]() drgac pa karies mi ne nastaja... mam sam ostanke iz mladosti :P ... v bistvu je med zobmi, pa moram mal pocakat je rekla zobozdravnica... |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
Čiščenje, zob |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:15.