|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zgleda da pri sonyjih to ne gre, pri mojem tudi ne.
Pomaga edino, če maš tihi profil. |
|
|
|
||
|
![]()
Mam samo eno vprasanje. Kolk gre lahko najvecja spominska kartica v SE z800i? Ce ma kdo ta telefon ce slucajno ve?
|
|
|
|
||
|
![]()
jst mam pa ne problem.zakaj lahko pr sms pišem samo nekje do 50 znakov ?nekaj napišem pa mi že napiše da je to sms 2.to sm upazu že pri prejšnemu sony ericssonu
hvala za odgovore |
|
|
|
||
|
![]()
Mogoce zato, ker pises s sumniki?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Instalacija Sony Ericsson PC Suite na Windows Vista
http://thinkabdul.com/2007/04/08/tut...windows-vista/ Uradnega PC Suitea pri SE se ne ponujajo (obljubljajo za Q2, suslja se, da bo se kasneje), kar je za tako velikega proizvajalca nedopustno. USB driverji, sneti iz uradne strani pa delujejo B/P. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
zanima me ce bi se dalo dobit kaksno tipkovnico k ma pač use znake kot navadna (črke) za v610i vendar manjša...lahko je za priklopit ali btoes
|
|
|
|
||
|
![]()
Vceraj sem nabavil Sony Ericsson K790i in lahko recem, da je super telefon. Fotoaparat je pa res tud u nulo.
|
|
|
|
||
|
![]()
No jaz si ravno tega mislim kupiti sedaj pri simobilu...
Moj fant in njegov brat ga imata in st oba zadovoljna... Jaz mislim iti iz Nokie 6680 na tega k 790i...Upam, da bom nardila pametno odločitev... Me pa mika k850, ki ga pa še zunaj ampak bo drag kajne? |
|
|
|
||
|
![]()
Mam SE W810 in me zanima, kje lahko pogledam, kater software je naložen (verzija)? In če se ga da nadgraditi (mam kabl pa vse..)?
|
|
|
Značke |
info, nasveti, reklam, sonnyericsson |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 06:56 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
hitri nasveti, vprašanja, info ... | Soleil | Dom in družina | 80 | 10.03.2011 02:30 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:32.