|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
V drugi polovici leta, zaenkrat je znano samo to. Kar verjetno pomeni, da šele čez pol leta.
|
|
|
|
||
|
![]()
ooo bed
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Najbrž bo precej pred tem na voljo novi iPhone. Uiiii.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kakšno mnenje mate o telefonu W710i? in kake izkušnje mate znjim tisti ki ga mate?
hvala za odgovore v naprej.. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nabavil sem ta mobi, pa ne znam naštimati bližnic - najdem samo nastavitve za funkcijsko tipko, na ekranu pa ne. Tam imam Klici in Meni. Pomoč prosim
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kupu sm si Sony ericssona W760. Pol sm ugotovu d ma clo GPS. K sm pa GPS hotu sprobat sploh ne dela. Gor mam program Wayfinder navigator, in k dam recimo, d pokaže kje sm, mi vn vrže tole: Sprejemnik GPS ne sprejema signalov. Prepričajte se, da nič ne blokira signala GPS (npr. streha, stavbe, itd.) in poizkusite znova.
Stojim pa zuni, na cest, kjer ni okol nobene bajte. Kva bi blo loh narobe? |
|
|
|
||
|
![]()
Mogoče ga držiš ravno tam ob strani, kjer GPS lovi signal. Je pa to na levi strani.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sm probu, pa je isto.
|
|
|
|
||
|
![]()
Točno za ta telefon ne vem, se pa dobro spomnim, da je pri N95 včasih trajalo tudi pet minut preden se je uspela povezati s kakšnim satelitom.
|
|
|
|
||
|
![]()
To se dogaja tudi pri drugih mobilnih telefonih. Pa tudi samostojne GPS naprave včasih rabijo nekaj časa...
|
|
|
Značke |
info, nasveti, reklam, sonnyericsson |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 06:56 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
hitri nasveti, vprašanja, info ... | Soleil | Dom in družina | 80 | 10.03.2011 02:30 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:36.