|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
a že kdo ve če se bo dal dobit Nokijin Evolve 3110. Ideja od ekološkem telefonu mi je namreč zelo všeč in cena?
|
|
|
|
||
|
![]()
Tale Evolve je samo napol ekološki (samo en del ali nekaj takega). Je pa gotovo korak v pravo smer.
Malo poglej tule: http://geesem.blog.siol.net/ |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
odlocil sem se za nakup n73 in me zanima ali ima n73 symbian saj je kar kompakten telefon...prosim samo povejte ne dajat linkov do ne vem kuk dolgih spisu o telefonu
lp, tnx |
|
|
|
||
|
![]()
Symbian ma ja (S60 3rd)
|
|
|
|
||
|
![]()
N73: uporabljam jo že eno leto, telefon je super...edino kar si boš moral naštimat kot dodatno opremo je AutoLock...aplikacijo dobiš na internetu, če boš želel link pa povej...zakaj je to tako pomembno? zato, ker je joystick malo dvignjen od ostalih tipk in če nanj dvakrat pritisneš, telefon kliče naključno izbranega v imeniku...
in ja Symbian S60 3rd edition... |
|
|
|
||
|
![]()
hvala usem sm ga šu dons puj..res zakon telefon z joisticom pa nimam problemu ce bom mu pa hvala se za ta info
|
|
|
|
||
|
![]()
Ima mogoče kdo Nokia e90? Kako je kaj z samim ohišjem oz. kakovostjo izdelave?
lp ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
... verjemi, da ti bo tale aplikacija prišla še kako prav... |
||
|
Značke |
info, nokia, novosti, reklam |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Najbolša izbira mobilnika ...(predlogi, vprašanja) [Brez reklam] | fancy | Mobilna telefonija | 217 | 09.11.2015 12:45 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:37.