|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem še, nekdo mi je povedal, da je to pač community manager za Slovenijo, kar je potem pač precej manjši dosežek, kot sem sprva predvideva (za celo Evropo vsaj). :D
|
|
|
|
||
|
![]()
hehehe, spet neke napihnjene govorice
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Samo da ne bo nejasnosti:
Mobitel je Nokia Messaging uvedel kot prvi mobilni operater v jugovzhodni Evropi že v začetku letošnjega leta. Odslej pa je za naročnike celo zastonj do konca leta 2010. |
|
|
|
||
|
![]()
Ima kdo Nokio N8? Kakšna je?
|
|
|
|
||
|
![]()
Mene tudi zanima,prebral na forumih da baje full zmrzujejo....
|
|
|
|
||
|
![]()
Nokia še vedno ne dojame ali pa noče dojeti, da se je trg mobilne telefonije v zadnjih treh letih korenito spremenil in da je veliko povpraševanja po pametnih telefonih.
Finta je kot vedno v softveru in Symbian se ne more kosati z iOS, Android, niti v Windows Phone 7. Nokii se ne obeta nič dobrega, razen če nemudoma korenito spremeni strategijo in začne "šopati" telefone z MeeGo ali morda celo Androidom. |
|
|
|
||
|
![]()
Po dobrih ocenah sodeč nekaterih ta OS ne moti. Povej kaj več, mene zanima (da zatrem kolegico, ki je nora na Nokie
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Živček: na kratko ne znam/ne morem. Ker je razlaga uporabniške izkušnje podobno težka, kot da bi ti probal razložiti nek film. Moraš ga pogledat. Telefon pa sprobat.
![]() |
|
|
Značke |
info, nokia, novosti, reklam |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Najbolša izbira mobilnika ...(predlogi, vprašanja) [Brez reklam] | fancy | Mobilna telefonija | 217 | 09.11.2015 12:45 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:27.