|
Lokalne volitve v Sloveniji Vse o letošnjih volitvah ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
hura dobili bomo džamijo,jugoslovanski narodi navalite na Ljubljano to je sedaj naše mesto. Bratstvo in enotnost jugoslovanskih narodov in narodnosti. Ljubljančani kdaj se boste zbudili,bilo je lepo ampak časi se spreminjajo, tudi jankovič vam teh časo ne more vrniti več nazaj. Štiri leta imate čas da dosanjate svoje sanje.
Še dobro da pri nas zmaguje sds |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Uživaj! |
||
|
|
||
|
![]()
Ljubljana je bila (do spremembe ustave je še) glavno mesto Slovenije. Denar se steka iz cele Slovenije v Ljubljano, torej to očitno ni samo mesto Ljubljančanov.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Mwaaaahahaha! Ravno zadnjič so mi obupano telefonirali iz Slivnikovega Dela, če sem mogoče našel zastonj izvod njihovega trobila v nabiralniku in da mi ga bodo zastonj pošiljali še en teden in če bi se morebiti naročil nanj. Ko so slišali moj odgovor, so mi ga nehali pošiljat
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
se strinjam (z vsem!)
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na ekranu glej obrazek bled,
na licih grenkih solzic sled. Zakaj pa Danilo tak žalostno gleda v svet? V Ljubljano šel je dragi moj, z rdečimi bije težki boj, morda je v krvi obležal nocoj, ko branil je status svoj. Danilo ne bodi žalosten, otri si solze in oko! Tvoj dragi gotovo vrne se kot zvezda utrne se. Kultura ne pozna meja! ![]() ![]() ![]() |
|
|
Značke |
komentarji, rtv, slivnika, slo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:37.