|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() Lep dan ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hey!
Mene pa zanima kdaj je najbolje poslati prijavo za bivanje v studentskem domu v ljubljani. Sem sel na njihovo stran pogledat in je rekl, da je zadnji rok za oddajo prosnje 10. avgust (to je bilo za to leto). Jz bi se namrec rad vpisal za naslednje studijsko leto 2007/2008. ![]() Pa morda veste, ce imajo slovenski gimnazijci z slovenskim drzavljanstvom, ki zivijo zacasno v tujini, kaksne prednosti ali drugacen nacin tockovanja? ![]() Najlepsa hvala za vas trud ze vnaprej!!! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
hmmm, mislim da nimajo prednosti, pa mislim da je še prezgodi, za prijavo, lahko maš pa pripravljeno že...
najbolj da se mal pozanimaš na ministerstvu za šolstvo..pošli kak mail, pa je ... Velik sreče LP |
|
|
|
||
|
![]()
ni nobene prednosti drugače pa si lahko več o točkovanju prebereš na
http://www.stud-dom-lj.si/si/pravica.../pridobivanje/ pa še kak naslov se najde |
|
|
|
||
|
![]()
Najprej hvala za odgovore!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Greš k splošnemu zdravniku, mu rečeš za napotnico za logopeda, ta ti bo predpisal vaje (prijateljica, stara okoli trideset let ima težave s hripavostjo, je šla po tem postopku, zdaj ima precej močnejši oz. vzdržljiv glas).
|
|
|
|
||
|
![]()
a mogoče obstajajo kakšni CD-ji s katerimi bi se lahko naučil ruščino?
|
|
|
|
||
|
![]()
seveda obstajajo...
če si zacetnik ti priporocam Roseta Stone za ruski jezik. |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me če kdo pozna kakšno dobro stran,kjer bi se lahko naučil osnove strojništva,ali pa kakšno stran,kjer so npr. izpiski iz predavanj iz slo fakultet.
Hvala za odgovore! LP |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
A kdo ima kakšno gradivo o tem? Moji kolegi morajo narediti predstavitev na faksu o tem. Pa nimajo gradivov da bi kej napisal o tem. Hvala! |
|
|
Značke |
ankete, info, kratka, seminarske, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
mene zanima, kje, iščem, prevodi, seminarske ... | orion_83 | Izobraževanje in šola | 217 | 18.08.2011 09:57 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:32.