|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam filmček, ki ima FPS=23,975. Tukaj na PC mi vse normalno deluje. Ko ga naložim na Youtube, mi zvok prehiteva sliko.
Kakor domnevam sprejemajo na Youtube samo FPS=25 ali FPS=30 Frame Rate Poiskušal sem spremeniti na programu VideoDub, in TMPGEnc FPS=23,975 na FPS=25, in sem prav tako imel problem z zvokom. Kako bi se dal to uredit? |
|
|
|
||
|
![]()
težka bo...
Predvidevam, da si snemal v NTSC. Enkrat mi je to uspelo s Premiere Pro, vendar slika ni bila tekoča. Veliko sreče. |
|
|
|
||
|
![]()
Poženi ga preko divx konverterja, pred tem pa lahko še spreminjaš frame rate
![]() To je najbolj izi, pa še zmanjšal boš dimenzijo. Lahko uporabiš tudi Virtual dub in preko calkulatorja to isto nastavljaš. |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo!
Kako naj to napravim? Prosim malo bolj podrobno za Virtual dub . Kje je ta program divx konvekter ali je to del kakšnega znanega programa? |
|
|
|
||
|
![]()
FPS in manjšega v večjo se mi nezdi preveč logično. Samo večja datoteka bo.. kvaliteta pa ista, če ne še slabša.. na youtube.com pa gre še tut kaj z manjšim FPS.. preiskušeno!
|
|
|
|
||
|
![]()
Ahja pa sem naložil na youtube in mi zvok prehiteval sliko.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tukaj imaš pa za divx http://www.divx.com/, ki je zastonj časovno limitiran, je pa veliko bolj enostaven, pa Youtube ljubi če uploudaš v tem formatu. Pri obeh programih ti bo zvok in slika laufala zvezno ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Poizkusi z Subtitle Workshop
|
|
|
|
||
|
![]()
Subtitle Workshop ne morem spreminjati samega filma, lahko spreminjaš samo podnapise.
Hvala za tvoje sodelovanje. lp |
|
|
Značke |
fps, frame, kako, problemi, rate, sliko, spremeniti, zvokom |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:35.