|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
imam adsl 1 mb,in sedaj bom bom uzel paket trio 1mb ,ampak bom imel na dve televiziji (2 komunikatorja)
zanimam me,če bo kaj zaostajala slika ali če bo kej štekal,če bom hkrati gledav dve televiziji in ob tem uporabljal internet s polnim lowdom (128kb)??prosim za odgovore |
|
|
|
||
|
![]()
Če imaš linijo OK dela vse brez kakršnihkoli motenj.
|
|
|
|
||
|
![]()
Glej, to je približno tako, kot bi imel tri povsem ločene stvari. Za Net ti dajo 1mb potem še cca5-6 za en TV in takisto za drugega. Če linija tega ne bo prenesla, ti tega enostavno ne bodo omogočili.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tudi sam sem vzel enake storitve kot ti, vendar sem se srečal s tehničnimi težavami. Sprva sem dobil Sagemov modem 3344, ki se je sinhroniziral na maximalno 7-8Mb... Prijazen možak s tegale foruma, ki drugače dela pri meni nič kaj ljubem Telekomu mi je včeraj prinesel Sinope škatlo, ki pa se sinhronizira s precej višjo hitrostjo. Kljub temu se včasih pojavijo kockice pri gledanju na obeh ip tvjih. Zato pri sklepanju pogodbe zahtevaj drugo televizijo kot testno varianto... Sicer ne vem kakšni bi bili idealni parametri, imam pa občutek, da je pri meni verjetno problem v kablu in bogve koliko slabih spojih od dslama do mene. Razdalja je verjetno pod 1km .... |
||
|
|
||
|
![]()
S kakšno hitrostjo pa se ti zdaj sinope poveže, in če kdo ve koliko je minimum za 2 TVja?
|
|
|
|
||
|
![]()
Jst mam trio, 2 mega, pa da tvja delata naenkrat, skoz in na polno dela internet, 3-je compi, 2 skoz delata pa je vse normalno!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:13.