|
||
|
![]()
Čemu ???
Sem klical na 080 in mi je vedel povedati, da je to za prikop DONGLE za WiFi Ko sem ga vprašal čemu je to je rekel Wifi, kaj več pa ni vedel povedati. Ali je to katerikoli USB WiFi ključek ali samo specifičen, ki se prodaja v Teletrgovinah ? Kakšna je cena le tega ? In čemu služi drug USB ? Print serverju ? Disk serverju ???? LP Blond |
|
|
|
||
|
![]()
Iz navodil za uporabo....
USB1 in USB2 – vhod je namenjen priključitvi specializiranih naprav (na voljo so v teletrgovinah Telekoma Slovenije) za zagotovitev dodatnih funkcionalnosti kot so brezžična povezljivost slušalk po standardu 802.11 b/g, DECT povezljivost brezžičnih telefonskih slušalk in za storitve, ki bodo omogočene v prihodosti; |
|
|
|
||
|
![]()
Fajn bi blo, če bi se dal gor disk ali pa tiskalnik priklopit
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Usb dongle mora biti nujno od istega proizvajalca (v tem primeru Iskratela). Ta ključek stane 30€ mogoče kakšen cent manj. Drugi je namenjen isti stvari...sicer še nisem ugotovila zakaj sta ravno 2 vhoda....mogoče če se 1 pokvari? ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Kaj za hudiča je USB DONGLE ???
in kako naj starejšemu uporabniku razložiš kaj je USB DONGLE ?!?!?! Gospod to je nekaj takega kaj prodajajo samo pri Telekomu pa še oni ne vejo kaj vam sploh prodajajo. Kaj ne znajo napisati USB vmesnik ali pa kaj drugega bolj kulturnega !??!?!?!?! Toti Telekom ga vedno bolj serje. Nacionalni operater ![]() Blond |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Razlaga za starejšega gospoda: škatlica, velikosti obeska, ki jo vtaknete v modem (malo večja škatla za internet), preko katere imate potem brezžični internet (internet brez žic ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
![]() |
Značke |
modem, optični, usb |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Sinope 568+ | gloris | O storitvah | 225 | 04.06.2009 14:00 |
Modem Proteus 932 | Tony29 | Tehnična pomoč | 6 | 11.02.2008 20:33 |
Optični modem in dodatni router | mdebevc1 | Tehnična pomoč | 3 | 17.01.2008 09:17 |
Modem - imam pravico do zamenjave? | Teych | Tehnična pomoč | 4 | 13.04.2007 15:16 |
Sagem modem težave | firewire | Tehnična pomoč | 5 | 27.02.2007 19:09 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:16.