|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kaj za ta program nerabim slucjano VLCja se? Ker VLC je tak crash friendly da nemorem vec kot 5 minut uporabalt predno crasne ce saltavam.
Drugace pa zna auto aspect ratio nastavlat slucajno? |
|
|
|
||
|
![]()
Zgleda super samo meni še zmeraj ne dela. Mi lahko kdo bolj po domače razloži, kako se to zrihta, ker nisem neki računalničar.
![]() AditeyaTV in VLC mi delata. |
|
|
|
||
|
![]()
Sem usposobil,ko sem priklopil mrežno na isti port kot je Sagem,na drugemu pa ne dela nič tudi Sagem ne. Ko pa hočem pridit na modem 192.168.1.1 mi ne rata. Za Lan-mrežno preko katere imam priklopljen internet mi piše,da je LOCAL AREA CONNCTION IS LIMITED OR HAS NO CONNECTIVITY! Kdo ve kaj bi bilo lahko narobe? Rad bi pogledal če je na portu-4 nastavljen video!
|
|
|
|
||
|
![]()
Na Visti mi MulticastTV ne dela!
Lp,M |
|
|
|
||||||
|
![]() Citat:
Mrežno, ki si nastavil na ta rang (npr.192.168.1.2) moraš povezati na modem v tisti port, ki je nastavljen na DATA (to je sigurno tisti, na katerega imaš sedaj priklopleno mrežno za internet. Potem pa vpiši 192.168.1.1. Citat:
Citat:
Citat:
2. Dodal ESC za izhod iz full screen. V FS pa je potrebno iti prek menuja (klik z desnim gumbom miške) in ne z dvoklikom, ker okno izgubi fokus in se ne odziva več na miško in tipke. |
|||||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Sedaj pa moraš kabel, ki gre iz te mrežne povezati (če ni že) na prvi port modema. Ta je sigurno nastavljen na DATA, lahko pa probaš še ostale porte. Pa začasno izklopi požarni zid.
|
|
|
|
||
|
![]()
V Visti mi napiše takoj. ko hočem program zagnat:
''WindowsFormsApplication1 has stopped working'' in se program ne zažene. |
|
|
|
||
|
![]()
Še vedno ne dela!
Kako se shrani IP v nastavitvah? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Za pravilno delovanje je potrebno pod Privilege Level obkljukati Run this program as an administrator. |
||
|
![]() |
Značke |
gledanje, multicasttv, program, računalniku, sioltv, še |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TV na računalniku za telebane | fogy | SiOL TV | 3289 | 20.07.2019 12:09 |
programi za gledanje SiolTV | dekoman | SiOL TV | 4 | 12.01.2009 16:18 |
SiOLTV na računalniku | N0Name | SiOL TV | 1 | 06.11.2007 08:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:54.