|
||
|
![]()
1234
12345 30 sek med objavami evo mal spamam, ker ne znam oddat.. Zakaj je treba vpisat 4 znake ki niso objavljeni v sivi del? O zdej pa znam!!! |
|
|
|
||
|
![]()
...a ga res touk lomijo tile hotelirji?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, tisti, ki niso pravi gostinci, se točno tako obnašajo
![]() Ker pa je gostinec z dušo in srcem, ter mu je v veselje, da postreže goste in mu je v veselje, da gredo gosti zadovoljni iz njegovega objekta, pa čeprav, so tudi malce kapricasti, mu pa na misel ne pride, da bi se spuščal v take zadeve. Ker je dovolj pameten in ne samo požrešen na denar, dobro ve, da se slab glas hitro širi. Nato dobiš v hišo le še padalce, ki te ne poznajo. Ponavadi se tako obnašajo tisti, ki so dobesedno dobili objekt v upravljanje brez svojega vloženega truda, nimajo pa pojma, kaj je gostinstvo in kaj vse ta služba zahteva od človeka. V glavnem vidijo le denar, katerega je potrebno dobiti na najhitrejši način, še najrajši pa, da bi jim ga ljudje kar vrgli skozi prag, noter pa nikoli stopili. |
|
|
|
||
|
![]()
Dobre vile (tiste za kidat gnoj), po možnosti umazane, da slučajno kdo ne preživi...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sem brala po diagonali - vse kar je bilo napisano, se tam res dogaja. Hrane ponavadi vedno zmanjka, ali je zelo ozek izbor, pijačo se dodatno računa...
poleg tega, ne oddajajo kaj šele plačujejo prispevke za zaposlene, z vsakim se hočejo neki dogovorit o plačilu z gotovino... dejansko bruh! |
|
|
|
||
|
![]()
Po vsem napisanem - kako sploh lahko še delujejo? Kdo še hodi tja, saj ljudje se verjetno ne vračajo, če imajo takšne izkušnje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mah tale ambient je katastrofa ne more bit tekstilc hotelir halo.
Mah jaz odbojko raj na compu špilam |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tebi se v tej državi zelo dobro godi in pojma nimaš, ali pa ga nočeš imeti, kaj se v naši državi resnično dogaja. |
||
|
|
||
|
![]()
jaz sem lačen
![]() |
|
|
Značke |
ambient, bruh, domŽale, hotel |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:43.