|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ze nekaj casa spet ne dela Youtube
Iskanje dela, predvajanje vrze napako |
|
|
|
||
|
![]()
Danes (25. nov.) ni delal Viasat History HD (vsaj ne zvečer -- na bakru) oz. je bila slika zapackana s prekinjajočim zvokom. Enako je bilo približno 2 tedna nazaj, sem pa vmes med obema izpadoma (torej tisto pred 2. tednoma in to danes), v oddajah, ki sem jih gledal zasledil neko motnjo, ki se je pojavljala, in sicer v obliki manjših kvadratkov (ki so zavzeli morda par cm slike), večinoma pobarvani v sivo ali pa z barvo, ki je bila podlaga prizora. Morda 2x do 3x na oddajo (za sekundo ali 2). Je ta pojav morda kaj povezan z obema izpadoma?
|
|
|
|
||
|
![]()
Res je, aplikacija Youtube na TV-komunikatorju BOX (komunikatorju Netgem) je najprej delovala v omejenem obsegu, saj ponudnik storitve ne zagotavlja več celovite podpore pri predvajanju različnih video formatov, sedaj pa ne dela več. Tako se pri rezultatih iskanja na Youtube aplikaciji lahko zgodi, da se izbrana video vsebina ne bo predvajala.
Aplikacija Youtube na NEO Smartboxu deluje brezhibno. Glede NEO Smartboxa lahko kontaktirate sodelavce na 080 8000 ali info@telekom.si, vsak dan od 6. do 24. ure ali oddate spletno naročilo na tej povezavi. Obvestilo je objavljeno na https://www.telekom.si/info-in-obves...-BOX-13-7-2020. Lp Črt |
|
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:05.