|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Saj sem ti napisal! VLAN ID=0 za internet. Na Innboxu ne moreš izbrati WAN za povezavo z routerjem. WAN je za telefonsko parico!
|
|
|
|
||
|
![]()
ne vem ce bo nicla....kakor sem se jaz igral na pamet tam pravi da so vlan idji od stevilke 2 naprej.....poskusil sem z 1 in 2 pa enko ni sprejelo, seveda tudi dvojka ni bila veljavna, ampak shranilo je pa je....za priority razumem nekako da je lahko nicla......ne vem, trenutno nimam tega firmware nalozenega na routerju da bi testiral.....
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa malo pogooglaj, če mi ne verjameš - https://www.google.com/search?num=10...an+3999+3998+0
Jaz imam tako povezano že nekaj časa in vem, da deluje. |
|
|
|
||
|
![]()
ok, bom sporocil ce deluje ko bom spet imel instaliran tisti FW na routerju.....koliko vidim tale link , ki si ga prilimal gre za nastavitev mrezne? jaz mrezno ne bi dotikal, to mora router sam izpeljati, vsaj je narejen tako.....bom porocal, ampak cakam na novejso verzijo FW.....
|
|
|
|
||
|
![]()
Eno leto pozneje - a ti je uspelo?
Jaz sicer probavam dva dni pa mi ne uspe. Ce kdo ve, se priporocam za nasvet. |
|
|
|
||
|
![]()
meni ni uspelo....trenutno sem resil tako, da imam poleg svojega glavnega routerja in innboxa zraven se en ceneni tp-link router.....v tega imam speljan video, v glavni router pa internet....potem pa se vezava med tp-linkom in glavnim routerjem.....v tej kombinaciji mi zaenkrat deluje internet in tv preko wi-fi na vseh napravah.....
|
|
|
|
||
|
![]()
Me veseli, da zadeva še zmeraj deluje
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
a lahko prosim malo bolj razlozis kako je nastavljen ta tp-link?
oziroma ce opises kar celotni konfiguraciji ... jaz trenutno imam takole: Optika -> Innbox (192.168.3.x) -> UTP -> TP-LINK switch Potem: TP-LINK switch ->UTP-> AC68U (192.168.2.x) TP-LINK switch ->UTP-> STB Pri tej konfiguraciji mi je problem da mi app daljinec+ ne dela. |
|
|
|
||
|
![]()
@vinkop a si probal dat VID za internet na -1 PRIO je pa 0 (Innbox V60 je bil s tem čisto zadovoljen)
|
|
|
![]() |
Značke |
podatki, prio, vid |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
podatki kaj je na sporedu? | bejba020 | SiOL TV | 43 | 22.01.2011 17:35 |
Zunanji disk in podatki | Docko | Računalništvo in internet | 22 | 01.07.2009 20:10 |
Podatki o prenosniku | primozib | Računalništvo in internet | 4 | 16.10.2008 21:19 |
Podatki v Excelu | mikkeni | Računalništvo in internet | 2 | 23.01.2008 12:01 |
Podatki za VoIP telefone | shock | O storitvah | 3 | 14.01.2007 22:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:36.