|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
prosim, da v tej temi poročate o tehničnih težavah z NEO Smartboxom. Hvala in lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Že dva dni ne delujejo programi HBO prav tako sem danes opazil, da ne delujeta programa Cinemax.
Lep pozdrav |
|
|
|
||
|
![]()
Že 3 dni ne gre razporedit priljuljenih programov.
Danes pa jih sploh ni prikazanih... |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
-Snemanje ni mogoče, kljub reklamiranju storitve
- ni možnosti izvoza lastne razporeditve programov, kar nujno potrrebujem ob stalnih težavah storitve NEO. - čiščneje seznama priljubljenih ni mogoče |
|
|
|
||
|
![]()
"- čiščneje seznama priljubljenih ni mogoče"
pri meni se da na spletu in prek boxa. za izvoz se pa strinjam, da je obvezen |
|
|
|
||
|
![]()
Lepo, da je moderator odprl novo temo za tehnične težave v zvezi z NEO Smartboxom, da ne iščemo vsega po forumih. Naj še jaz postavim par opažanj oziroma vprašanj na to temo:
-Zakaj daljinec od neo-ta ne izklopi TV ob izklopu neo boxa čeprav sta TV sprejemnik in neo box pravilno nastavljen na CEC. Torej HDMI CEC ne izklopi TV- ja. Probal sem na več TV-jih in ne deluje. -Zakaj NEO 'ne zna' raztegniti slike na celotni ekran TV-ja (16:9) pri nekaterih programih (napr.Klasik TV) kar je zelo moteče. Kje dostopamo do teh nastavitev na NEO-tu?? -V glavnem meniju v 'zvončku' imam 3 obvestla a jih ne morem odpreti oziroma prebrati??? Prosim za konkretne odgovore. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
neo, smartbox, tehnične, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:03.