|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
K težavam dodajam še:
- Dostop do videotek ne deluje oziroma se ob izbiri ne zgodi nič - Vreme na "hamburger" tipki kaže le Ljubljano, kljub odstranitvi iz priljubljenih in spremembi privzete lokacije. Bo kakšen popust za to, da ste nam ponudili nedodelano zadevo? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tv1000 , viasat history, axn spin kocka preko neo boxa ze od cetrtka ko sem ga dobil medtem na boxu je vse vredu. Sem na optiki. Lp
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Kot kaže, moram obvezno imeti vsaj en priljubljen program v zbirki, da ne vidim vsiljenih desetih. Teh pa ni mogoče pobrisati, niti na spletu, ker jih tam ni videti. Ima še kdo tak problem? |
||
|
|
||
|
![]()
Pri meni je enako. Sem si pa dodal najbolj gledane programe med priljubljene, in ti se ne povozijo med nadgradnjo. Tako, da mi ni treba delat (zaenkrat) mojih razvrstitev.
|
|
|
|
||
|
![]()
Deja vu.
Samo skopiraš temu z istim imenom v novo temo in imaš v gaalvnem vse, kar bodo na Telekomu "morali" poperaviti. Škoda pisanja. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pri HBO on Demand še vedno niso urejeni podnapisi - pri velikih šumnikih odreže strešico. Ko prevrtiš posnetek naprej (preskok za 5 minut zdaj ni možen), pa se vse skupaj sesuje in sporoči: Prišlo je do napake.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če med ogledom nazaj nekdo ureja vrstni red programov na spletu in pritisne shrani, te iz posnetka vrže na spored v živo.
|
|
|
![]() |
Značke |
neo, smartbox, tehnične, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:13.