|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Leto in pol sem bil naročnik paketa DUO študent, 7.9. sem hotel dodatno naročiti samo še SiOL TV za dvomesečno promocijsko obdobje. Takrat sem v podpis v Hali A dobil napačno pogodbo. Gospod je pogodbo 3x na novo sestaljam, kljub temu mu ni uspelo sestaviti željene. Tako mi je bila ukinjena SiOL telefonija (del paketa DUO študent), ostalo je pri internetu in Siol TV.
Od takrat sem že večrat prosil za spremembo naročniškega paketa na:
Danes smo 2. oktobra. Do kdaj postavim ultimat? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
a mi lahko sporočiš na ZS svojo telefonsko številko, da vidim tisto vlogo?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali si podpisal pogodbo sam ali jo je kdo drug namesto tebe.Si spoloh prebral kaj sklepaš.Verjetno si dobil tisto kar si podpisal se pravi da si to tudi naročil.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pride stranka v Teletrgovino naročiti SiOL TV, prodajalec ti pa izstavi najprej račun za Samsung LCD TV, ki je tam v prodaji, šele v tretjem poskusu njegovega klikanja dobiš neko pogodbo, ki je dovolj blizu želenega... smešno...Mimogrede, se pa sploh ne pritožujem nad to pogodbo, ampak za to, da sem 19. septembra poslal zahtevo za spremembo paketa in se nič ne spremeni.
|
|
|
![]() |
Značke |
nesposobnež, sedaj, sem, siol, telefonije, teletrgovini |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
Azurnost SIOL strani ali nepravilno delovanje servisne aplikacije? | ali_baba | SiOL TV | 3 | 17.03.2007 13:48 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:18.