|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Živjo,
mene pa zanima kje največkrat kupite knjigo (preko spleta, v knjigarni, trgovini,...):question: Kaj je za za vas pri nakupu knjige odločilno, da je to nizka cena ali da je dobava v njkrajšem času in po možnosti še z nizko poštnino ali da ima ta tgovina (spletna ali navadna) veliko izbiro knjig,...:question: Mene dejansko najbolj motijo razne obveznosti pri klubih (kjer so cene sicer najnižje) ali pa precej visoke poštnine v primeru, da knjigo kupujem na internetu,... - u glavnem knjige se mi zdijo danes precej predrage! |
|
|
|
||
|
![]()
Sej so drage. Jst največkrat kupujem paperback angleške knjige, večinoma v Algoritmu v Zagrebu, kadar me pot zanese tja.
![]() Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]()
splet...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz največ angleške rabljene na spletu (abebooks). Tudi s poštnino pridejo zelo poceni. Štiri na leto pa prek Sveta knjige (ja, sem se pustila včlaniti v trenutku šibkosti). Aja, pa marsikatero dobim zastonj na Muli.
_________________________ Svakog dana u svakom pogledu... |
|
|
|
||
|
![]()
Pa se ti zdi, da je Svet knjige prava izbira? A da dost ugodnosti, glede na to, da morš pol kot član tud svoje obveznosti poravnat?
|
|
|
|
||
|
![]()
največkrat v knjigarni... Mladinska knjiga ma dobre ponudbe in razne ugodonosti,...
odločilna se mi zdi izbira knjig in pravzaprav kakšne knjige kupujem, če pa bi gledal na ceno, pa bi si konec koncev knjige lahko kupoval v starinarnicah in na raznih sejmih... ____________________________________ Nobody is perfect - I am nobody. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa razni klubi (kot npr. Svet knjige)? Odtehtajo vse te njihove obveznosti ugodne nakupe knjig? Ima kdo pozitivno izkušnjo s tem klubom?
|
|
|
|
||
|
![]()
--- moj fotr - ker je bojda prisel v finale njihove nagradne igre...:D
|
|
|
|
||
|
![]()
tvoj fotr pa še ostalih 50 tisoč Slovencev :D
![]() Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
Značke |
knjige, nakup |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:39.