|
||
|
![]()
Trenutno sem naročnik ADSL solo 1mbit/256 paketa, ki bi ga rad prestavil na drugo lokacijo (selitev) in hkrati nadgradil v trio (razvezan dostop). Zanima me, če se to da narediti v enem koraku in koliko časa približno to traja. (lokaciji sta oddaljeni cca. 1km).
Hvala in lp. |
|
|
|
||
|
![]()
To se lahko naredi vse hkrati in sicer preko naročila na spletni strani: http://moj.siol.net/narocilo/. Selitev ADSL priključka se obračuna po ceniku 40€, čaka se pa približno en mesec.
Lahko pa na drugi lokaciji povsem na novo naročite ADSL priključek, po realizaciji pa starega odpovete. lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp. |
||
|
|
||
|
![]()
Približno isto traja, prišparaš pa 40 evrov + 4 mesece boš dobil gratis naročnine če se vežeš za eno leto.
|
|
|
|
||
|
![]()
Urban kaj se pa z e-mail naslovom naredi v tem primeru? Na novem priključku, ga pol ne moreš vpisati, ker dobiš odgovor, da je že zaseden. Kako speljati, da ti e-mail ostane na novem računu enak kota na starem??
|
|
|
|
||
|
![]()
Na stari lokaciji odpovej adsl in vzami na novi lokiaciji novega. Pošlji jim dopis , da naj ti mail prenesejo na nov adsl paket
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, če med tem časom pred realizacijo prenosa na drugo lokacijo ADSL še deluje na stari lokaciji, ker potem ne bi prišlo do prekinitve. Ali pa se na stari lokaciji izklopi, potem pa čakaš 1 mesec na priklop na novi lokaciji?
Lep Pozdrav. |
|
|
![]() |
Značke |
hkrati, lokacije, paketa, sprememba |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
sprememba paketa po napaki monterja | amadej | Tehnična pomoč | 5 | 30.10.2007 12:16 |
Sprememba paketa | bzucko@siol.net | O storitvah | 1 | 17.10.2007 20:41 |
Sprememba paketa.... | manpower | Tehnična pomoč | 4 | 27.08.2007 20:33 |
Sprememba iz starega studentskega paketa v TRIO | dualband | O storitvah | 2 | 20.11.2006 12:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:43.