|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Trenutno imam 2 tv-ja, delamo še eno stanovanje v isti hiši in bi rad imel še enega, torej 3 tv-je. Je kakšna možnost glede na to, da sem na vdsl2+ in 100m zračne razdalje do centrale? Na servisnih straneh imam sicer možnost izbire 3 tv kanalov, enkrat sem jih tudi odkljukal in informacije posredoval na Telekom, a na žalost nobenega odgovora. Kako je pa s kvaliteto slike v mojem primeru na vdsl2+? A bom na 3 tv kanalih lahko še vedno imel mpeg2 ali gre potem vse na mpeg4? Že vnaprej Hvala za info! Aja pa centrala je Podnanos- sem pa 100m zračne razdalje od centrale na vdsl2+ sistemu.
|
|
|
|
||
|
![]()
ne, na optiki ja
|
|
|
|
||
|
![]()
zakaj pa ne, če je sinhronizacija dost velika? na 100m bi morala biti
3 mpeg2 so "vsega" okoli 15 Mbps. |
|
|
|
||
|
![]()
Na VDSL-ju so 3.TV možni.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na servisnih straneh imam na izbiro za 3 tv-je tako da jaz tudi mislim da nebi smel biti problem- niti v mpeg2. Enkrat sem ta obrazec na servisnih straneh že izpolnil in poslal vendar ni bilo odziva. Bom poskusil še enkrat.
|
|
|
|
||
|
![]()
Od centrale sem oddaljen 500 m. Modem se mi sihronizira na 20MB in istočasno poleg 5MB interneta delajo 1 TV + 2x preko računalnika BK (brez kockic ). Občasno deluje tudi 1HD stream in ostali dva klasično BK . Če si že podal vlogo, preveri sinhronizacijo modema ali priključi 3 TV na modem saj mene o nadgradnji niso obvestili.
Sem pa imel probleme na modemu nastaviti 3 TV porte. Nekaj časa sem jih moral spreminjati zopet na DATA in potem nazaj na TV. Sedaj pa mi že kakšne 3 mesece deluje vse kot se spodobi. |
|
|
|
||
|
![]()
Na VDSL imaš lahko 3 tv na mpeg2. Mislim da na VDSL ne bomo vklapljali mpeg4.
|
|
|
|
||
|
![]()
Super
![]() LP |
|
|
|
||
|
![]()
Odgovor imaš na ZS.
|
|
|
![]() |
Značke |
možno, trije, tvji, vdsl2 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Je možno, da je za kockanje kriv premočan signal?-obstaja dušilka? | kikus20 | Tehnična pomoč | 13 | 18.04.2009 17:54 |
Delilnik in vdsl2? Nimam ga a bi ga moral imeti? | kikus20 | Tehnična pomoč | 3 | 18.02.2009 22:48 |
Optimalna sinhronizacija na vdsl2? | kikus20 | Tehnična pomoč | 2 | 17.02.2009 15:00 |
Vdsl2 | jaz1 | Tehnična pomoč | 18 | 07.01.2009 13:38 |
VDSL2 hitrost + IP telefonija | mmatejj | Tehnična pomoč | 4 | 10.06.2007 18:42 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:57.