|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
ga mam in ga ne dam:D
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri tem telefonu mi noče naložiti gonilnika za usb. Telefon lahko normalno vidim v raziskovalcu (kot izmenljiv disk), nanj lahko tudi kopiram glasbo. Mi pa ob vklopu usb kabla teži čarovnik za namesitev nove opreme, češ da bo namestil neke usb gonilnike. Ti usb gonilniki se mi nočejo namestiti, ker se mi vedno znova zaganja čarovnik, zaradi tega ne morem opraviti sinhronizacije. Naložil sem pa vse programe, ki so na priloženem cd, tud usb gonilnik sem poskušal zagnat s cd a vseeno ne gre.
Imam pa sonyericsson Z 610 i, ki je isti kot k 610 i, le da se odpira. Kako pa je vam uspelo naložit te usb gonilnike? |
|
|
|
||
|
![]()
poglej si na mobisuxovem forumu temo o tem gsmju. tam je link do enega drugega softwarea, ki omogoča sinhronizacijo brez problemov.
|
|
|
|
||
|
![]()
A kdo ve kako se izklopi tisti nadležni zvok, ki ga oddaja K700 pri slikanju. Sem prebrskal vse nastavitve pa nisem našel za izklop tega.
|
|
|
|
||
|
![]()
mam ga mam ga mam ga..jeeeeeeeeeeeeeej
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ip1: fora v tem da se ti gonilniki vedno znova nalagajo je v tem da jih je več. Ne zaganja se ti samo en in isti carovnik temvec vec njih.
Poskusi se enkrat in pusti da se nalozijo vsi. |
|
|
|
||
|
![]()
Sem zadevo uredil tako, da sem namestil originalni program PC suite iz sonyerissonove domače spletne strani. Vse se je namestilo in inštaliralo brez težav.
Problem je bil v gonilnikih na cd, če preneseš z neta dela vse kot mora. |
|
|
|
||
|
![]()
Me pa zanima zakaj ne morem prenest nobene igrice niti ozadja na svoj mobitel iz sonyericssonove spletne strani preko wapa. Ko me vpraša če želim prenesti program npr igrico pritisnem DA nato pa napiše "Neveljavna aplikacija".
Kje pa vi dobite JAVA igre in programe? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jao jao
![]() ![]() ![]() |
|
|
Značke |
info, nasveti, reklam, sonnyericsson |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 06:56 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
hitri nasveti, vprašanja, info ... | Soleil | Dom in družina | 80 | 10.03.2011 02:30 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:53.