|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Sam tega ne delat, ker določene serije SE se ponavad pol ne pržgejo, če jim zapečeš v flash nov software, tud backup (če si ga naredil) ne prime več.
Če ti dela ta trenutna verzija, potem se tega podstopka raje ne loti. Odloči pa sem sam |
|
|
|
||
|
![]()
čaw!
Zanima me koda za odkodiranje ericssona K700i, ki je trenutno v simobil omrežju, rada pa bi da bi bil v mobitelovem omrežju....hvala za rešitev ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
zanima me koliko je vreden SE v630i še 1 let garancije z 256mb kartico lepo ohranjen
|
|
|
|
||
|
![]()
Živ,
imam en problemček z zagonom java gmail app-a (http://www.gmail.com/app) kadar gmail app zaženem, me vedno vpraša: a MIDlet in the untrusted MIDlet suite Gmail is atempting to connect to the internet Do you want to allow this? - No, not at this time -Yes, this time only - No not this session - Yes this session only -No, never Karkoli od potrditvenega kliknem (mislim na Yes), mi na koncu vedno napiše: Gmail for mobile can't access the server until you grant it permision to send and receive data over the network. Do gmail accounta se sicer lahko skonektam po klasični messaging opciji, ki jo SE p990i ponuja, ampak je okorna. Zanima me, kje in kako za vraga se nastavi ta permission? Pri simobilu mi drugače glede prenosa podatkov vse štima, ne vem pa kako in kje naj spravim to aplikacijo, da bo delovala. Lepo prosim za pomoč. Hvala ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imam telefon Sony Ericsson K530i, ki ga ne morem povezati z racunalnikom. Povezavo zelim ustvariti preko orig. USB kabla. Sumim, da je temu vzrok to, da nimam spominske kartice. Bo zadeva delovala, ce jo dodam?
Pa se to: na pc ne morem nalozit PC Suite od Sony Ericssona. Dobim opozorilo, da aplikacija ni zdruzljiva z mojim racunalnikom, ceprav le-ta izpolnjuje vse zahtevane pogoje. Morda kdo ve kaj je narobe? Hvala za odgovore |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
kaj pravite...a je bolši v smislu slik in videa od N95
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Poglej http://www.gsmarena.com in najdi review od obeh in primerjaj posnetke.
|
|
|
|
||
|
![]()
A ima slučajno kdo Sony Ericsson K850i, ki je zdaj v Mobitelovi akciji? Nekam majhne tipke ima, pa me zanima, če se da z njimi normalno operirat...
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() pri k850i tipke zgledajo izbočene (čeprav so majhne) in niso preveč skupaj - mogoče je lažje za uporabo. ![]() |
||
|
Značke |
info, nasveti, reklam, sonnyericsson |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 06:56 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
hitri nasveti, vprašanja, info ... | Soleil | Dom in družina | 80 | 10.03.2011 02:30 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:36.