|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nej.kaa: glej, piše se marsikaj. Jaz takim zapisom ne posvečam prevelike pozornosti:
http://www.zurnal24.si/Vec-primerov-...ce/svet/125532 Razen če jih objavi BBC. N97 je zelo dober telefon, ni kaj, je pa precej drag in nisem prepričan, da se za ta denar komu ne zdi primernejši kateri drug. Jaz bi gotovo posegel po iPhonu 3GS. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
sam ne kupim več drugega telefona kot edino iPhone. in moj naslednji bo definitivno 3GS... samo da našparam € za 32GB verzijo... tistole kar je Fritz objavil bi ap rekel le slab poskus konkurence diskreditirati kakovost Appla. |
||
|
|
||
|
![]()
Hvala Aldebaran! Zdaj samo še preverim, da nisem preveč mečkala in ga zamudila.. Will let u know!
|
|
|
|
||
|
![]()
Aldebaran: katerega pa imaš trenutno? Jaz imam 3G in se mi ne zdi vredno iti na 3GS, bom raje počakal na naslednjega, ker vendarle ni toliko razlik. Pa od 3.1 naprej mi mašinca tudi kar fajn leti.
|
|
|
|
||
|
![]()
HTC Touch Pro, pa si čist zmagu..
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
FOUŠ! Jst bi tut iPhone....
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja, video mene tudi najbolj moti (oz. to, da ga ni). Je pa res, da bi si kot razvijalec želel tudi kompas. I love augmented reality.
Pa boljši fotoaparat ![]() |
|
|
Značke |
5800, gsm, izbira, mobilnika, n79, najbolša, nakupo, nasvet, nokia, nov, novega, predlogi, reklam, vprašanja, xpressmusic |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:13.