|
Galerije slik fotografije, nasveti o fotografiranju, raznorazne galerije, slilkovna umetniška dela, karikature, risanke, animacije ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me, ali mogoče veste katera galerija razstavlja dela avtorjev V. Sobalevskega in Luce Filippa.
Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Zanimajo me ali se pri nas sploh kdo profesionalno ukvarja z modno fotografijo in ali pozna kdo spletne naslove teh fotografov. Jaz se sicer s tem ukvarjam, Ne najdem pa nikjer na spletu pametne konkurence. V Sloveniji mislim.
LP Aljoša |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo!
Iščem zastonj galerije slik, kot so na istock photos. Rabu bi slike in abstraktna ozadja z internet ali računalniškimi motivi. Pozna kdo, kakšno taka stran, kjer bi blo zastnonj? Vem, da je obstajalo v Sloveniji podjetje, ki je bilo pooblaščeno za prodajo slik večih spletnih ponudnikov fotografij. Mogoče kdo pozna ta spletni naslov? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Če misliš stock sliko kakorkoli uporabiti, moraš kreditirat avtorja, še prej pa ga vprašati za dovoljenje. |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni. Zanima me, ali se je kdo izmed vas ze ukvarjal s prodajo lastnih fotografij preko interneta? Kako to poteka? Katere spletne strani obstajajo na to temo? Nasveti za prodajanje. Hvala.
|
|
|
|
||
|
![]()
Daleč največja je http://www1.istockphoto.com/index.php, pravila in strogost in kriterij za objavo so skoraj nenormalni, svetujem ti, da pogledaš to stran in prebereš pravila in napotke, potem moraš uspešno opravit test in začneš nalagat fotografije. Imeti pa moraš res vrhunski izdelek, da ti ga kontrolorji sprejmejo, potem pa da ga še nekdo kupi med miljoni fotk.
|
|
|
|
||
|
![]()
So variante za prodajo. Na Blogosu se je dosti o tem pisalo, žal nimam linkov. Mogoče tam sproži iskanje ključnih besed.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na blogosu ali na forumih?
|
|
|
|
||
|
![]()
iStock?
|
|
|
Značke |
fotografij, info, interneta, iščem, kratki, photos, preko, prodaja, spletna galerija, stock, zanima |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Varstvo otrok (iščem, nudim) [Občasna varstva, brez komercialnih oglasov] | jannick | Dom in družina | 222 | 03.12.2017 00:04 |
mene zanima, kje, iščem, prevodi, seminarske ... | orion_83 | Izobraževanje in šola | 217 | 18.08.2011 09:57 |
kratki info o živalih | vilivolcini | Živalski svet | 95 | 30.11.2008 16:24 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:06.