|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ma to je neverjetno res! Včeraj ponovno v omejenem načinu cel večer. Danes zjutraj pa že opozorilo da so baterije v daljincu na 21% in da jih je potrebno zamenjat. Baterije so pa čisto nove in še 3dni nazaj je pisalo da so na 99%. No potem čez nekaj sekund pa še prekinjena povezava z daljincem. Po izklopu iz napajanja 2minuti dela potem pa spet v omejen način. Kje lahko oddam zahtevo za reklamacijo za to skropucalo?
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni je začelo včeraj okrog 23 ure spet normalno delati. Kar se baterije tiče se meni isto pojavlja 22% vsake tok časa opozorilo sem zamenjal baterije in drugi dan isto 22%, se pravi da sem dobre vrgel stran...
|
|
|
|
||
|
![]()
NEO v omejenem načinu cel večer 8.12.2020, in potem zaradi povečanega števila klicev izklopite tehnično pomoč.
Prosim za pojasnilo odgovornih! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
TOREJ TELEKOM, KDAJ BO KONEC BETA FAZE? |
||
|
|
||
|
![]()
zakaj ne roll backajo te posodobitve,če je krš
da podnapisov na vrhu ekrana pri FOX-u sploh ne omenjam glasovna izbira spet ne dela |
|
|
|
||
|
![]()
Neo spet dela po svoje. Ogled za nazaj kar po svoje, pregled isto... Ojoj ojoj.....
|
|
|
|
||
|
![]()
Kako zamenjaš kraj za informacijo o vremenu?
Me ravno ne zanima kakšno vreme je v Ljubljani |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
niste razumeli vprašanja pravilno. Zanima me, če je mogoče da boste na strani NEOta uredili, da ga prižge tudi daljinec od TV-aparata. Jaz razumem vaš odgovor, da bo NEO daljinec potem prižigal tudi TV. Vendar jaz bi se rad znebil daljinca od NEOta. Torej, da bo daljinec od TV-aparata prižgal tudi NEO-ta. lp |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Arc po moji oceni ne vpliva. Saj ne gre za avdio. Se enkrat, rad bi, da mi tv remote prizge tudi Neota. Ker vgasnega ga, prizge pa ne in mi ni logicno. Remote od NEOta mi drugace prizge tudi tv. Vendar bi se ga rad znebil. Lp |
|
|
![]() |
Značke |
neo, smartbox, tehnične, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:29.