|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Še komu nič ne dela razen TV v živo. V nastavitvah SD in mi forca HD in kocka cela bajta televizije Ker ne moremo imeti 2*HD
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni dela normalno.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdaj dela. Napisalo je na vrhu obvestilo da so motnje v omrezju povezanim s neo boxi itd... Ne ponastavljajte naprave in deluje ogled samo v zivo.
Sedaj ok po restartu iz štroma |
|
|
|
||
|
![]()
Zdajle ne deluje ogled.nazaj, vrti krogec.v nedogled
|
|
|
|
||
|
![]()
Po resetu deluje, mi pa vsebino najprej prikazuje v HD, ceprav izbrano SD. Kockajo tvji po hiši. Ko preklopim SD-HD-SD (tako kot je ze bilo), vse ok.
|
|
|
|
||
|
![]()
Neo odsvetujem, na dnevnem nivoju (povezava ADSL) potrebno:
-restart ko npr. ob izbiri oddaje v ogledu nazaj javi: Napaka, ne najdem vsebine, motnja v delovanju NEO smartboxov, itn... Če kdo ne verjame bom začel snemat tako kot že v preteklosti -po restartu mi privzeto predvaja v HD (čeprav je v nastavitvah SD), zakockajo vsi tvji po hiši. Ko dam spet iz SD na HD in nazaj na SD se zadeva umiri -vrtenje je slabo, poglejte k oranžnim kako vrtijo po sličicah na 10+ let starih motorolah, tukaj pa NEO nagrajen po celem svetu (smeh) vrti kot stari dobri Siol Box Neo Lite še eno razočaranje oskubljen NEO, ki ga imaš v hiši na 2./3. televizorju in še plačuješ mesečno 1.5 eura. Spet konkurenca ponuja za AndroidTV polno verzijo in ne samo na AndroidTV tudi na Tizen,WebOS in tako naprej... Spet zadaj po višini položnici pa prvi. |
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj so ostale aplikacije NEO Boxa tišje kot predvajanje v živo? Povezan imam prek Optike SPDIF na soundbar. Za primerjavo Mi Box S vse aplikacije enako - testiral sem Plex na NEO Boxu in Mi Boxu. To govorim že 3 leta.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
f*kni skozi okno
|
|
|
![]() |
Značke |
neo, smartbox, tehnične, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:56.