|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Trenutno imam naročen TRIO 10M paket in priklopljene 3 TV. Ko imam vse TV priklopljene, mi internet deluje počasi, zato sem si mislil povečati hitrost. Veselo pokličem na SIOL informacije, vpašam, če je možno dvig hitrosti na 15 mega, počakam 3 minute, na kar mi gospa odgovori, da je možno, samo da je potem to novi paket, kateri lahko ima priklopljeno samo 1 TV. Torej kako je možno, da lahko imam hitrost do 15 M in samo eno TV, če sem pri hitrosti 10 M lahko imel 3 TV in se mi je signal ob vklopu ene TV zmanšal za 3 mega? Ali je to le spet kakšna poslavna fora siola? |
|
|
|
||
|
![]()
hehe, ta je pa dobra. Ali gospa ne razume lih vseh stvari ali pa je to kaka nova fora.
Jaz imam 15/5 in 2tv+1pc(vsi 4 kanali) zato ne vem zakaj ti nebi mogu imet, razen če je kaka fora, da centrala ne dopušča, čeprav.... |
|
|
|
||
|
![]()
Očtno te gospa v klicnem centru ni razumela kaj ti hočeš. Pokliči še enkrat tja in samo reči da bi imel 4 TV (ne da še boš kupil en STB) ampak, da ti naj samo odprejo pasovno širino za 4TV. Če te bo kaj spraševal kdo reč, da že imaš svoj STB in da rabiš samo večjo pasovno širino. Kolikor jaz vem je to brezplačno in ti bodo povečali pasovno širino (seveda je pogoj, da ti to dopušča linija).
Lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP Jure |
||
|
![]() |
Značke |
hitrosti, interneta, povečava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Pospešujemo Slovenijo | Deflektor | O storitvah | 389 | 27.10.2011 16:15 |
vloga za zvišanje hitrosti interneta - ni odgovora | mainman | Tehnična pomoč | 2 | 24.09.2008 10:24 |
Sprememba storitev in hitrost interneta | Rogue | Tehnična pomoč | 8 | 14.08.2008 16:51 |
Odvisnost od interneta...bolezen ali slaba navada? | freya | Zdravje | 25 | 15.02.2008 10:50 |
izbira hitrosti interneta | Chris_R | O storitvah | 6 | 05.12.2007 21:29 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:02.