|
||
|
![]()
Zdravo,
ali se lahko na gateway priključi disk ? So kakšna navodila? Kaj pa printer ? Tudi kakšna navodila? Kako je z driverji ? LP, Bulek. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Priklop naprav je možen, vendar pri temu ne nudimo podpore. Prilagam povezavo do izvlečka navodil za deljenje prek Samba-protokola in za nastavitev tiskalniškega strežnika: http://www.filedropper.com/innboxsambashare http://www.filedropper.com/innboxprinterserver Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
A se da kako lučke na modemu ugasnt?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
a se da dobit poweruser geslo za dostop do poweruser uporabnika?
![]() PS: kako hudo narobe je če se pri odstranjevanju podstavka nalepka kjer piše Warranty strga (no je v njej manjša luknja |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni, dostopa do poweruser uporabnika vam ne smem posredovati, če želite na modemu opraviti kakšne spremembe, do katerih nimate pravic, nam pošljite zasebno sporočilo z uporabniškimi podatki in kakšne nastavitve želite spremeniti.
Glede nalepke za garancijo ni treba skrbeti, oprema v je v lasti Telekoma in jo tudi v primeru okvare menja Telekom Slovenije, d.d. LP, Ilija |
|
|
|
||
|
![]()
@080 Tehnična pomoč super potem lahko napravo odprem in v njej poiščem konzolo
PS: a mi mogoče kdo zna povedat (če se kdo spomni) kateri FW je podpiral telnet dostop preko user/user uporabnika? (verjetno je v kakšni bug listi za FWje, če bi se jo dalo dobit (verjetno ne škodi) |
|
|
|
||
|
![]()
Naprava je v lasti Telekoma Slovenije in poseg v strojno ter programsko opremo ni dovoljen. V primeru, da je s strani uradnega servisa ugotovljen nedovoljen poseg v napravo, vam lahko izstavimo račun za uničenje naprave.
Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
v Inbox sem priklopil USB ključek in mi ga prepozna. Zanima me kako dostopam v ključek?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
gateway, home, innbox, qos, v60u |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Innbox V50U Home Gateway | Sawyer | Tehnična pomoč | 4 | 17.12.2017 21:42 |
Innbox V50U Home Gateway | Sawyer | Tehnična pomoč | 150 | 27.10.2014 13:41 |
Innbox v50u in v60u | cveto | Tehnična pomoč | 17 | 23.09.2014 19:52 |
Innbox V50U Home Gateway | koble | O storitvah | 1 | 05.04.2012 17:50 |
WiFi IP Dericam M801W PTZ in Prospero632+ Home Gateway | mazo | Tehnična pomoč | 2 | 18.11.2011 18:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:25.