|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
diseca palcka
peneca kopel, muska uzivancija |
|
|
|
||
|
![]()
uvela mošnja
ozarjeno je lice lepa je pomlad |
|
|
|
||
|
![]() Moški je bil poklican pred sodišče kot priča proti paru, ki je bil obtožen javne nemorale. SODNIK: "In kaj sta obtoženca počela v parku " PRIČA: "Fookala sta, Vaša milost!" SODNIK: "Bi lahko priča to povedala drugače, nekoliko bolj poetično " PRIČA: "Zavit je bil park v strašljivo temo, In mene malenkostno strah je bilo, Ko slišal sem krik poželjive pohote, oči mi napolnil prizor je nagote. Ležala sta gola tamkaj na travi, In riti kazala sta luni bleščavi. Sodnik, to vam rečem, naj ju bo sram, če fookala nista, nisem bil tam!" |
|
|
|
||
|
![]()
BOSANSKA LJUBAVNA POEZIJA
Vjetar duva, šljive otpadaju trule šljive muve spopadaju krmci jedu da ne propadaju tvoje mi se oči dopadaju tvoje oči ko farovi Fiće ti si moje omiljeno biče mene pići depresija u duši mi opsesija... yebo mater ako te ne volim! ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Dva mesca sta mim
pa nobenih skomin nben nč ne škraba ne tip in ne baba |
|
|
|
||
|
![]()
pravjo eni, da je kriva pomlad,
drugi pa misljo, da me nimaš več rad, tretji neumnosti mi šepetajo, da lubice moje se raj drugim predajo... ma jst pa verjamem, da je pač tako, da mislite, da boljših od mojih ne bo, pa zdej mal je nerodno vam nove kovat... dejte, no, dejte... sej ni treba tekmovat ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na dupler'ci lubice nam svoje ponudi
poletje se bliža, ne bomo nič hudi včasih je treba, seveda iz čiste olike, zijat motnih oči v nagih bab slike ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Prvi je maj, spet kosovni se žge
kuclji se svetijo, še ponoči dan je vse nasmejano, tud' Laškega šef ni kaj, pijanske so žurke dobre za kšeft Jutra naslednjega marsikdo se zave da grmovje ni mehko kot postelja, ne tip išče ključe in pupa nedolžnost obema naenkrat le domov se še gre... A rdeče zastave, pa nagelj in to? pozabi, tovariš, to je včasih bilo zdaj le spomin je, ne bo več tako kot je Kuči povedal, to mimo je šlo... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
obup...
tema... praznina... in nobene nove rime! v jok. |
|
|
|
||
|
![]()
Ne plači mala na mom pragu
da mi vrata ne navuku vlagu raj prid noter, da te potolažim sej bi ratal - ni res, da se le važim ![]() |
|
|
Značke |
, niso, rime, spljoh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:32.