|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, ko mi SIOL kaj obljublja brezplačno se vedno primem za denarnico.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali pride paket trio z osnovno hitrostjo 1M/256 kbit/s tudi v poštev?
lp |
|
|
|
||
|
![]()
LOL potem bo nekdo z 2 mega dobil 4 mega in plačeval manj kot jaz ko imam 4 mega a so na glavo padli.Itak pa bo ta njihov baker skurlo pa centrale skurlo.
|
|
|
|
||
|
![]()
http://www.siol.net/tehnologija/racu...interneta.aspx
Jaz dobim povišan internet kot ADSL uporabnik 1mb? Telefon.internet,televizija? |
|
|
|
||
|
![]()
@Manual pomoje pride v poštev. Mel pa ga boš okoli 2M. Če imaš trio imaš teoretično že nekaj več kot 1M ker se tako zagotovi nemoteno deloganje IPTV
![]() je pa pohvalno, da se trudite vsaj nekak poplačat za to kar nam preveč oglabljate ![]() pa brez zamer ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa če imam paket ADSL duo (internet + telefonija) 4/0.5M? Bom ostal pri tem in plačeval isto kot sedaj in hkrati več kot nekdo ki ima 2M paket in mu bodo dvignili na enako hitrost kot jo imam jaz to je na 4M? Fer bi bilo da se v takem primeru cena paketa izenači - kaj menite?
|
|
|
|
||
|
![]()
Malo so pozni,pogodba z novim operaterjem je podpisana.
|
|
|
|
||
|
![]()
Paket do 15M za sprejemljivo ceno bi bil kar uporaben. S tem da se seveda ne zablokira alternativnega gledanja naročenih TV streamov za optiko.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem še enkrat prebral novičko. A sem spet totalno blond, kot ponavadi, ko preberem prve uradne objave na neko temo.
"V kaj padem" kot naročnik 4mbps net linije +4TV? In seveda kakšna bo cena tega? |
|
|
![]() |
Značke |
pospešujemo, slovenijo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Egipčan v Slovenijo | negra | Potovanja | 4 | 17.08.2010 07:57 |
Nacionalizem ustvaril in obranil Slovenijo? | Kajtimar | Slovenija | 44 | 27.08.2009 23:17 |
Izjemno svetel meteor nad Slovenijo 25. julija ob 12:02 | SiriusB | Znanost in okolje | 45 | 12.08.2007 03:52 |
SD . ? :Naredite kaj za Slovenijo ! | kartako | Slovenija | 15 | 03.01.2007 19:19 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:42.