|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
....če še vedno niste prepričani katera borilna veščina je prava, si oglejte stran zakaj trenirati savate - francoski boks? http://www.savate.si/vpis/vpis_jan_2006/vpis106.htm
Enostavno.....ker se nam dogaja! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A kdo ve za ksn ninjutsu klub v kranju?
|
|
|
|
||
|
![]()
Mislim da ga v Kranju ni, ampak poglej raje na njihovo stran.
Zakaj ravno ninjutsu? |
|
|
|
||
|
![]()
d_streets sploh nevem, ker klub naj bi bil v Kranju oz kako si to mislil na njihovo stran?
Zakaj ninjutsu, preporsto zato ker mi je vsec :D |
|
|
|
||
|
![]()
M1h4, pojdi na mnenjalnik pogledat, sem ti tam podorbno napisal, ampak mam drugi nick.
@korenje... Ja, lepi vzvodi se dajo delati ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
.....sistem savate je sestavljen iz štirih delov, francoski boks, canne de combat (mečevanje), savate forme (aerobna vadba) in savate defense. Savate defense je v bistvu samoobramba, ki ima veliko uporabnih tehhnik, poleg udarjalnih tudi vzvode in mete. Pri vadbi se obdeluje tudi razne tehnike ki se uporabljajo proti orožjem.
Ampak še vedno je osnova gibanje, ki se ga osvoji pri francsokem boksu....... |
|
|
|
||
|
![]()
Fute, ker se spoznaš na borilne veščine, me zanima, če si že slišal mogoče za Wingtsun in kakšno mnenje imaš o njemu...
|
|
|
|
||
|
![]()
d_street... mal informiram folk da boste vedel da ima tudi savate pod seboj veščino (savate defence), kjer se dela razne vzvode, in druge uporabne stvari ko si blizu. Poleg same samoobrambe se pri savate defensu posebej uči tehnike proti orožjem (moži, palice...)...
čudežni....Predvsem smo mi usmerjeni v šport in tudi tekmujemo, v vsakem športu so določena pravila, ki pa jih pri samoobrambnih veščinah ni v taki meri. Predvsem pri športnem pogledu na borilstvo pridobiš mnogo atributov(refleks, hitrost, reakcijo....), ki jih pri vadbi samoobrambnih veščin ne moreš pridobiti do te mere. |
|
|
|
||
|
![]()
Morš drugič bolj jasno dati vedeti, kaj je smisel posta. Mogoče pa samo jaz nisem štekal.
Vsekakor zelo zanimiva informacija, in teoretično se mi zdi ta mešanica izredno posrečena. Verjamem da je taka tudi v praksi. |
|
|
|
||
|
![]()
Fute....pregledal mal stran od savate. A ste uno punco na slikah sam tko mel za pozirat al trenira pri vas :D.
Drgač pa zadeva zgleda kar vredu, samo pajkice al kaj maš to gor mi niso glih... |
|
|
Značke |
borilne, veščine |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:47.