|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pravila so že znana.
Brišem in zaklepam reklame, žalitve, spam in namerna zavajanja. Če tema ne bo spadala v ta sklop, bo prestavljena. Želim pa, da se kakršna koli vprašanja, pritožbe ali obvestila napišejo v tem topiku ali na OS. Prepričana sem, da se bomo lepo razumeli in da ne bo treba nikogar dat čez kolen. |
|
|
|
||
|
![]()
tako
Več ali manj smo se že vsi znašli v novem forumu in lahko začnemo debatirat kot doslej. Pravila ostajajo ista, splošna pravila si lahko preberete tukaj in tukaj Starih tem žal ni več v arhivu, zato dostop do njih ni možen. Potrudila se bom, da na težave, ki vas tarejo, skupaj z našimi forumaši čimprej poiščemo rešitve in da podebatiramo o trenutno aktualnih temah. Če imate kakšno vprašanje glede brisanih, popravljenih postih ali ste v dvomih, kako postaviti vprašanje, me lahko vprašate na email ali pošljete Osebno Sporočilo. Želim vam veliko užitkov, zabave in čimveč zdravja ![]() ![]() Moderator Freya |
|
|
|
||
|
![]()
Dovolite mi, da odprem novo temo "Ozdravljenje raka".
|
|
|
|
||
|
![]()
Temo sem zaklenila, ker je pogovor skrenil s teme.
Za prijetno vzdušje pa je ostala odprta tema Cheer up, kar sem nakazala. Da ne bo hude krvi, odklepam temo. ![]() prosim Freya |
|
|
|
||
|
![]()
a je bila možnost, da ne bi bil več
:shock: |
|
|
|
||
|
![]()
a mi zna kdo povedat kaj je z mojimi posti in temami narobe???
ker, kar izginjajo, bi temu lahko rekli |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
reklame na tem forumu niso zazeljene.Pika. Niti pripravljanje terena za njih ni dovoljeno. (lukavo, najprej prosis za prevod izrazov, kateri opisujejo tvoj "superioren izdelek" in podobne otocje fore) |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
vprašanje v rač. forumu npr. kakšen laptop naj kupim - odgovor je acer pa hudiča ni reklama dejte no, ... napisu sm sam če ma kdo kašno vprašanje naj se mi javi - in ne razumem v čem je zdej problem - kogar zanima bo vprašal - jst bom pa dal odgovor poleg tega mm dobiš pri vsakem čebelarju.... in ne samo pri meni tko da, napiši mi en bolj temeljit razlog, oziroma mi razloži kaj je reklama to sm dobil jaz v sskj reklama -e ž (a) 1. javno opozarjanje na kaj, navadno z navajanjem dobrih lastnosti, z namenom pridobiti kupce, obiskovalce: reklama je zelo povečala prodajo; naročiti, plačati reklamo; reklama za čaj, koncert / časopisna, radijska reklama; reklama po televiziji / delati reklamo / / takemu opozarjanju namenjeno besedilo, slika: brati, objavljati, poslušati reklame; pred prikazovanjem filma predvajati reklame; avtobus z reklamo za pivo / svetlobna reklama se je prižigala in ugašala / postaviti reklame ob cesti 2. ekspr., v povedni rabi, v zvezi z za kar kaže, dokazuje dobre, pohvalne lastnosti koga, česa in mu s tem prinaša ugled, koristi: tako vedenje ni reklama za naše društvo; ta dosežek je najboljša reklama za podjetje / ta novica je bila dobra, slaba reklama za napovedano akcijo • ekspr. palico je imel menda samo za reklamo je ni potreboval, uporabljal; šalj. ta kopalec je reklama za jogurt ima zelo belo, svetlo kožo če gremo po tem gledat, je reklama vsako hvaljenje (bilokoga, npr. mehanika pri katerem si avto poravil; sosede, kakšen lep vrt ima; nekoga, ki je kupil tak in tak računalnik) z zgornjimi primeri prav tako iščeš bodisi kupce, obiskovalce oziroma hočeš izraziti neko mnenje, dobre občutke opravičujem se, če so moji posti izpadli kot reklama, vendar to ni bil njihov namen - namen teme je bil pisati o matičnem mlečku, vprašanja, odgovori - za vse ostalo je OS oziroma mejl prosim, da mi temo zopet odprete lp pikc |
||
|
|
||
|
![]()
Razlika je, ce nekdo NAJPREJ vprasa, potem pa dobi odgovore, kot pa, ce nekdo prepricuje ljudi, da potrebujejo nekaj, cesar dejansko ne.
|
|
|
Značke |
obvestila, pravila |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:40.